Cześć
Chcę zająć się projektowaniem wnętrz (najlepiej WFH), ponieważ naprawdę to lubię i chociaż nie robiłem tego w charakterze formalnym, pomagałem przyjaciołom i rodzinie w ich domach.
Jak zdobyć doświadczenie zawodowe i dostać się do tego zawodu?
Obecnie zajmuję się finansami, więc jestem zupełnie inny!
Dzięki
Projektowanie wnętrz - brak doświadczenia
Re: Projektowanie wnętrz - brak doświadczenia
Słabej jakości są elastyczne okładziny ścienne. Jak mamy w domu dzieci i zwierzęta to taka dekoracja ścienna po prostu się nie opłaci
dopóki walczysz jesteś zwycięzcą
-
Kacper2345
- Początkujący

Aby zdobyć doświadczenie, możesz zacząć od kursów online, takich jak Udemy lub Coursera. Koniecznie zbuduj portfolio, w którym zaprezentujesz swoje wcześniejsze projekt. Może spróbuj wykonać kilka darmowych zadań, aby uzyskać rekomendacje. Powodzenia na nowej ścieżce kariery.
-
edek_majster
- Zainteresowany

Sypialnię zyskała klimatyczny akcent dzięki klinkierowi King Klinker – idealnie współgra z tkaninami i drewnem. Nie boję się przeprowadzić mebli przy ścianie, bo płytki nie pękają. Zdjęcia inspiracji są tu: kingklinker com
Koleś. Byłem w podobnej sytuacji. Jeśli masz inną karierę, nie zauważysz różnicy między projektowaniem a dekorowaniem. Nawiązywałem kontakty w branży i sam się tego nauczyłem, a ktoś mi powiedział, na czym polega różnica. Ona jest zapracowaną mamą i po prostu prosi ludzi o radę, nie musisz bronić swojej kariery ani siebie. Wcześniej nie wiedziała, na czym polega różnica, ale jestem pewien, że teraz dałeś jej do myślenia.
-
centcynical
- Początkujący

Świetnie, że chcesz spróbować czegoś nowego! Zacznij od kursów online z projektowania wnętrz, buduj portfolio z dotychczasowych projektów i oferuj pomoc w małych zleceniach – doświadczenie przyjdzie z czasem. basketball stars