Siema. Po wielu latach bezczynności na forach internetowych, postanowiłem poszukać starych wrażeń. Chce się przekonać, czy fora internetowe nadal potrafią mnie oczarować. Z góry zakładam, że jest to taki sam poziom merytoryczny zanim jeszcze powstały socialmedia.
Nie doszły technik budownictwa z maturą

piękne czasy. Ogólnobudowlaniec z wyboru, większości samouk. Pasjonat narzędzi i nowych technologii w budownictwie. Wykończenia wnętrz, podstawy hydrauliki i elektryki. Stolarz amator z zamiłowaniem do drewna. PS: Drewno to najbardziej życzliwy materiał na świecie i zdania nie zmienie. Materiały i technologie we wnętrzu budynków nie są mi obce, ale jeszcze daleka droga żebym je wszystkie przetestował. Pracownik ogólnobudowlany, majster, brygadzista "życzliwie kierownik" jak i właściciel firmy. Prywatnie mąż i ojciec. Od razu uprzedzam, stara szkoła mnie szkoliła, więc zdarzy mi się pewnie napisać coś pod wpływem alkoholu

"proszę nie banować po jednej wpadce, potrafię przeprosić". W sumie chyba tyle, życzę Nam wszystkim owocnych konwersacji, wymiany zdań i kłótni. Cierpliwość moją cnotą, mam nadzieję, że uda mi się paru osobą pomóc.
i Hope so nie jest to wylęgarnia marketingu i krypto reklam. Od razu lecę zapoznać się z treścią. Cya