Poszukuje Kamer na działke.

Rozwój technologii pozwala nam żyć łatwiej i bezpieczniej. Obecnie na rynku jest dostępnych wiele rozwiązań, które sprawiają, że nasz dom czy mieszkanie stanie się przytulny, komfortowy, elegancki i przede wszystkim praktyczny.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

Loniu
Początkujący
Początkujący

Poszukuje Kamer na działke.

Post autor: Loniu »

Witam poszukuje przez allegro jakiejś kamery którą bym mógł podłączyć pod prąd oraz kartę SD ale nie wiem czego szukać. Szukam nie drogą do 300zł z podczerwienią bez internetu i komputera ewentualnie z podłączeniem monitora czy coś w tym stylu. Możecie mi coś polecić?

tapczan
Początkujący
Początkujący

Re: Poszukuje Kamer na działke.

Post autor: tapczan »

Szukaj kamer typu foto pułapka. Mają zasilanie bateryjne (do 6 miesięcy pracy na jednych bateriach). Nie potrzebują internetu i zapisują nagrania na karcie SD.

Kasper87
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Kasper87 »

Proponuję po prostu poszukac zasilania osobno.

emsti
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: emsti »

Kamera leśna z MMS-ami. Zanim ukradną i wyjmą baterie zdąży wysłać zdjęcie i będziesz wiedział że ktoś jest. Do tego kilka lamp solarnych z czujnikami ruchu żeby oświetlić działkę w nocy.

Bardzo wiele sprytnych rozwiazań ma Dahua.

Badenko
Początkujący
Początkujący

Post autor: Badenko »

Ja bym polecił Tapo220 od TPLink

sasiad_zza_plot4
Początkujący
Początkujący

Post autor: sasiad_zza_plot4 »

Polecam Xiaomi Mi 360 2K Pro. Mam ich juz kilka w domu i biurze. Zapis do chmury Xiaomi jest darmowy do tygodnia wstecz. Dodatkowo miejsce na karte SD. Mozna ustawic przedzialy czasowe w jakich ma nagrywac ruch. Polecam cena/jakosci naprawde swietna.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dom inteligentny, dom bezpieczny”