Hej, jaki rower elektryczny polecacie? Do 10k i koniecznie z wyjmowana bateria. Na co zwracac uwage przy zakupie?
Męski rower do jazdy miejskiej, najlepiej wygodna pozycja za sterem, umiarkowane uzytkowanie - ok. 4 razy w tygodniu po ok. 20-30 km.
Rower elektryczny
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Rower elektryczny
Od siebie polecam Fischer ETH 1806 28 - wydaje mi sie, ze w tej cenie jest to najlepsza opcja. Dostaniesz stacjonarnie w marketach oraz w sklepach rowerowych. Aczkolwiek od siebie polecam zerknać sobie na ich stronę fischer-ebike.plwazer pisze:Hej, jaki rower elektryczny polecacie? Do 10k i koniecznie z wyjmowana bateria. Na co zwracac uwage przy zakupie?
Męski rower do jazdy miejskiej, najlepiej wygodna pozycja za sterem, umiarkowane uzytkowanie - ok. 4 razy w tygodniu po ok. 20-30 km.
Aktualnie na stronie maja najlepsze zniżki na rowery tak wieć powinni Ci doradzić co wybrać.
-
ikornel275
- Początkujący

Re: Rower elektryczny
Ja widziałam bardzo ciekawą ofertę na rowery elektryczne na stronie livesports.com.pl ta firma ma szeroką ofertę na naprawdę dobre rowery. Ich ceny są też mocno konkurencyjne dlatego polecam zapoznać się z całą ich ofertą.