Jaki deweloper Kraków?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaki deweloper Kraków?
Jeżeli zakupione mieszkanie ma dużo ukrytych błędów wykonawczych możemy pomóc Ci ubiegać się roszczeń z tego tytułu.
Lepiej tego uniknąć i kupić mieszkanie od pewniak, znajomi kupili teraz mieszkanie na osiedlu masarska 6 apartamenty i wygląda na to że są bardzo zadowoleni, zamierzają to mieszkanie wynajmować bo jest w świetnej lokalizacji
Deweloper nexity buduje mieszkania w Krakowie. W biurze sprzedaży uzyskaliśmy wszystkie potrzebne informacje, umowa była jasna.
-
klaudia844
- Aktywny

Zważywszy, że przeciętna rodzina decydująca się na kupno mieszkania od dewelopera bierze kredyt hipoteczny na 30 lat, to powinno się wybierać takiego dewelopera, który na rynku jest od wielu lat i który zrealizował pomyślnie wiele inwestycji, wybudował wiele osiedli i mieszkań. Takim deweloperem jest m.in. krakowski Fronton, czyli najstarszy deweloper w mieście.
Ja polecam inwestycje od Matejka. Przestronne a niepatologicznie male mieszkania. Jakościowo wypada swietnie z tego co wiem na tle innych. Cenami nie powala jak za to co oferuje, a oferuje swietne mieszkania.
-
MarcelFryc
- Początkujący

Z takich "znanych" , Grupa Matejek. Ja polecam.Adammek34 pisze:Cześć Wam. Może moglibyście polecić jakiegoś dewelopera z Krakowa? Opinie mieszkańców mile widziane
-
gskibinska381
- Początkujący

Ja zdecydowanie polecam Matejka
Ostatnio zmieniony 07 sty 2025, 21:14 przez gskibinska381, łącznie zmieniany 1 raz.
-
gskibinska381
- Początkujący

MarcelFryc pisze:Z takich "znanych" , Grupa Matejek. Ja polecam.Adammek34 pisze:Cześć Wam. Może moglibyście polecić jakiegoś dewelopera z Krakowa? Opinie mieszkańców mile widziane
Ja tez matejka polecam. Deweloper buduje z mysla o ludziach
Poszukiwanie mieszkania to ważna decyzja – warto sprawdzić różne opcje. 16 listopada Skwer Harmonia zaprasza na Dzień Otwarty. Spokojna okolica z terenami spacerowymi uważam że to propozycja, którą warto poznać.
-
Michal1991
- Początkujący

Ja polecam wszystkich deweloperów, którzy współpracują z https://sprzedaznapierwotnym.pl/, Pani Małgorzata jest bardzo rzetelna i zawsze współpracuje tylko z dobrymi deweloperami. Zakupiłem już od niej dwa mieszkania i każde z nich było od innych deweloperów, a jakość i standard bardzo wysoki.