Witam serdecznie. Czy jest możliwość wybudowania małego domu max 100m2 z gotowego projektu (najlepiej ok 90m2) do stanu pod klucz za ok 400tys złotych?
Mam niedużą działkę budowlaną z mediami w drodze, żal nie uzbroic i nie budować, ale jednak więcej niż 400tys nie mam.
Szukając po ogłoszeniach to za takie pieniądze mogę kupić skarbonki do remontu więc to nie byłoby dobry wybór. Pozdrawiam
Budowa domu 80-100m2
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Proinwestor
- Początkujący

Re: Budowa domu 80-100m2
Dzień dobry,
zajmujemy się budową domów a także jego wykończeniem wnętrz.
W razie zainteresowania przez Państwa współpracą, prosimy o podanie numeru telefonu celem nawiązania kontaktu.
Pozdrawiam
zajmujemy się budową domów a także jego wykończeniem wnętrz.
W razie zainteresowania przez Państwa współpracą, prosimy o podanie numeru telefonu celem nawiązania kontaktu.
Pozdrawiam
-
Maciek-warszawa
- Początkujący

Polecam firmę Poldom, podstawowa działalność firmy to budowa domu - kompleksowa budowa domów jednorodzinnych pod klucz w Warszawie i okolicach. Na ich stronie są informacje jak zacząć budowę domu. Doradzają i profesjonalnie podchodzą do tematu. Preferują budowanie domów jednorodzinnych od 100 m2, ale budują też małe osiedla i domy w szeregowej zabudowie tzw. bliźniaki.
Jak ja budowałem dom to zdecydowałem się na płytki klinkierowe, a kupowałem po prostu w King Klinker. Płytki dostępne, dobrej jakości, praktyczne i proste w układaniu