Meble kuchenne na wymiar TANIO
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble kuchenne na wymiar TANIO
Zamawiałam meble kuchenne kremowe, żeby trochę optycznie przestrzeń powiększyć. Mam średniej wielkości blat, dobrze podzielony przez kuchenkę gazową. Do szafek sięgam. Meble wykonane moim zdaniem wzorowo. Nie wybrałam błyszczących, tylko trochę bardziej matowe rozwiązanie i to się opłaciło. Projekt, montaż, transport, takie dodatkowe usługi w cenie. Krótko czekałam na meble.
Możesz mocno zminimalizować koszty zamówienia kuchni w adolux meble. Tak prawdę mówiąc u nich wyszło mi taniej niż planowany wcześniej zakup gotowych mebli. Do tego dochodzi projekt, montaż, transport, więc dużo rzeczy, jakby odpada z cennika. Byłem pozytywnie zaskoczony, bo dużo osób mnie straszyło drożyzną. Trzeba samemu się przekonać. Pozdrawiam.
Sprawdź sobie firmę LUVIO. Robią nowoczesne projekty jeśli chodzi o meble, mają naprawdę sporo ciekawych pomysłów, gdy chodzi o projektowanie mebli i tym samym kreowanie wnętrz, wydaje mi się, że faktycznie na te propozycje przez nich przygotowane warto będzie zwrócić uwagę.
-
Maciuszek87
- Aktywny

Moje kuchenne meble na wymiar zamawiałam za pośrednictwem Studio Wiking. Firma zaproponowała kilka różnych opcji, dość szybko coś wybrałam i ostatecznie same meble z montażem też były u mnie szybko więc na pewno pod tym kątem mogę zaproponować właśnie tego wykonawcę jeśli chodzi o kuchnię i meble.
-
ARNOLDINIO
- Początkujący

Mnie dobrej jakości meble w przystępnej cenie meble na wymiar zrobili w Katowicach w Eterno Kuchnie. Zajmują się wyłącznie meblami kuchennymi dlatego mają ogromny wybór. Wiedzą, że nie każdy śpi na kasie, a każdemu zależy na jakości. Mają opcje dla vipów i zwykłych ludzi. Działają na terenie całej Polski i za to duży plus.
Bezpłatne konsultacje z projektantem mebli masz w Gdańsku (kontakt podaję na PW), więc radzę się przejść, nawet w celach rozpoznania dostępnych na rynku materiałów. Masa ciekawych systemów organizacji do kuchni. Szafy otwierane w taki sposób, że Cię zaskoczy. Kilka poziomów, priorytet pod konkretne akcesoria, wszystko zabezpieczone.
-
Klimecki88
- Aktywny

Jak lubisz projekty kuchni z udziałem kamienia naturalnego to szukaj w Lowen. Bardzo dobry producent mebli, ale robią nie tylko kuchnie, tylko resztę wyposażenia, szafy, co chcesz. Właśnie w taki sposób moim zdaniem powinieneś podchodzić do wyboru producenta mebli. Im bardziej kompleksowa oferta, tym więcej możliwości aranżacyjnych i umiejętności wykonawcy.
-
groszeczkqa
- Zainteresowany

Dokładnie tak. Właśnie przestrzenie międzyszafkowe są bardzo ważne, bo generują zabrudzenia. Więc lepiej mieć tam coś porządnego. Ja mam płytki klinkierowe z King Klinker i sprawują sie bardzo dobrze. Są trwałe i dają bardzo dobry efekt dekoracyjny
Macie rację. Między szafkami można dać np. gładki klinkier i wtedy nie będzie żadnych kłopotów. Może być coś z kolekcji King Klinker. Dla mnie bardzo fajne i praktyczne rozwiązania. Dużo fajniejsze niż na przykład panele szklane czy gres
-
Borkowski85
- Początkujący

Też mam taki klinkier i jestem zadowolona. 0 problemów, bardzo proste utrzymanie w czystości. Też układanie takich płytek klinkierowych jest po prostu łatwe i nie nastręcza żadnych kłopotów. PS. Oferta King Klinker jest po prostu fajna
Powiem szczerze, że jeśli chodzi o meble na wymiar to początkowo obawiałem się, że będą bardzo drogie, ale ostatecznie zdecydowałem się na ofertę LUVIO meble i jestem zadowolony, bo mam wysoką funkcjonalność, świetnie wykorzystaną przestrzeń, a do tego wydaje mi się że ta oferta wypada także świetnie jeśli chodzi o samo wykonanie mebli, a cena też nie jest wysoka.
Jak chodzi o indywidualnie dobrane meble, które będą wykonane na zamówienie to Studio Mebli Kuchennych w Konstancinie będzie w stanie wykonać takie dopasowane meble pod wymiar. Doświadczenie po ich stronie, wykonują meble na zamówienie już od bardzo dawna.
Polecam Fabryka Mebli STOLKAR
Modułowe meble będzie można znaleźć między innymi wśród zestawów w MebelZone . W sprzedaży białe meble Luna z klasycznymi frontami, na pewno interesujące, bo można dopasować je pod swoje pomieszczenia.