Aranżacja biura ? ustawienie mebli
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Aranżacja biura ? ustawienie mebli
Słyszałam, że do biura nadają się meble metalowe. Jest teraz moda na takie meble. Są one proste, solidne i mają fajny design. Znalazłam ofertę firmy Gaudia Wyposażenie, mają oni duży wybór takich mebli.
u nas w biurze akurat szef postawił na automatybenedyktxx pisze:Oczywiście, że nie. Nawet warto zainwestować i postawić takie np. ekspresy lavazza. Ponieważ to też wpływa na wizerunek i jakość firmy. A co najważniejsze podejście do klienta.
U nas w biurze także był remont i wymienialiśmy już z lekka stare meble na bardzo kompaktowe a zarazem pojemne szafy metalowe. Teraz wizualnie mamy więcej miejsca.
W większych pomieszczeniach sprawdzi sie doskonale przegroda akustyczna. Polecam takie rozwiązanie, znacząco zwiększa funkcjonalność biura
Ja przez jakiś czas bagatelizowałam kwestię narzędzi kuchennych i to był duży błąd, niemniej dość szybko udało się go naprostować zakupami w PrymusAGD 
-
Konrados123
- Początkujący

Jeśli chodzi o akustykę to bardzo polecam kupno dywanu. Nic tak nie wygłuszy podłogi jak fajny gruby dywan od JarmarkEurope
Co do aranżacji biura to myślę, ze najlepszą opcją jest po prostu zwrócenie się do architekta wnetrz.
W biurze na pewno dałabym fototapetę z roślinnością, która dobrze wpłynie na samopoczucie, powiększy pomieszczenie optycznie i nada mu głębi. Niestety to trochę kosztuje. Oprócz tego plansze tematyczne, koniecznie w ramkach lub antyramach. Zero niepotrzebnych gratów i durnostojek.
Jeśli chcecie w praktyczny sposób oddzielić stanowiska pracy od siebie, sprawdzi się taka folia mrożona.
Firma zakłada taką folię w Warszawie oraz okolicach.

Jeśli chcecie w praktyczny sposób oddzielić stanowiska pracy od siebie, sprawdzi się taka folia mrożona.
Firma zakłada taką folię w Warszawie oraz okolicach.

Nowoczesne biura są bardzo przejrzyste i schludne. Pomieszczenia, gdzie pracownicy tonęli wśród papierów były takie przytłaczające... Odpowiednia organizacja — czyli gabloty, szafki i przegródki — nie tylko ułatwiają pracę, ale także wpływają na komfort pracowników.
Ja powiem tak, ustawienie mebli w biurze jest ważne, ale nie aż tak jak dobór floorboxów. Nie wyobrażam sobie schludnego i bezpiecznego biura bez puszek podłogowych, np. takich, które można ukryć w podłodze. Swoją firmę zaopatrzyłem na Puszki Podłogowe i każdemu przedsiębiorcy to polecam
.