który z tych grzejników wybrać?? i czy strona grzejniki-royalterm.com jest godna polecenia?
z góry dziękuje za odpowiedzi
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Tak zamawiałem te dwa modele:arnold00 pisze:Witam. Planuje zamontować grzejnik dekoracyjny w łazience i znalazłem takie grzejniki:
który z tych grzejników wybrać?? i czy strona grzejniki-royalterm.com jest godna polecenia?
z góry dziękuje za odpowiedzi![]()
Tak! Firma bardzo porządna nie wiem jak z wysyłkami ponieważ odbierałem osobiście w nowym sączu ale grzejniki jak najbardziej godne poleceniaarnold00 pisze:Witam. Planuje zamontować grzejnik dekoracyjny w łazience i znalazłem takie grzejniki:
Jak najbardziej godna polecenia najładniejsze grzejniki jakie widziałem. Grzeją dobrzearnold00 pisze:Witam. Planuje zamontować grzejnik dekoracyjny w łazience i znalazłem takie grzejniki:
Tak!! Bardzo polecamarnold00 pisze:Witam. Planuje zamontować grzejnik dekoracyjny w łazience i znalazłem takie grzejniki:
osoba wyżej idealnie to ujęła. Nic tylko braćmarrreqq pisze:Tak!! Bardzo polecamarnold00 pisze:Witam. Planuje zamontować grzejnik dekoracyjny w łazience i znalazłem takie grzejniki:
Kontakt mailowy z firmą bardzo profesjonalny i pomocny
Grzejniki bardzo cudne i w dobrych cenach
Grzejniki są solidnie wykonane a producent dorzuca aż 5 lat gwarancji na wszystkie grzejniki