Inwestycja Na Sowińskiego w Warszawie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Inwestycja Na Sowińskiego w Warszawie
I co zdecydowałeś się? Za ile kupiłeś i czy dało się negocjować cenę?
a czy deweloper w jakikolwiek sposób pomagał wam podczas procesu zakupu mieszkania oraz pozyskiwania kredytu, na jaką pomoc mogliście liczyć??
u mnie tak jak pisałam siostra kupiła mieszkanie. ile wynegocjowali rabatu to nie wiem, ale deweloper pomagał w całym procesie związanym z kredytem itd.
a w ogóle to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
a w ogóle to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Na ulicy Śląskiej w bardzo kameralnym budynku na 8 lokali będę chyba kupował mieszkanie z żoną. Strona inwestycji – www.dom-pod-orzechem.pl. Tutaj jest dokładny opis. To czym mnie najbardziej przekonują to zielona lokalizacja, cicho, spokojnie, z dobrze rozwiniętą bazą handlową i usługową.
ładne, tylko ta cena..... 
Szkoda tylko, że cały blok jest biały, szybko niestety traci na uroku. Niedaleko buduje się Wola Park - na mój gust - ładnieszy. Ale o gustach się nie dyskutuje
Widzę, że nie ma już tam mieszkań - ile była cena m2?
Cenę zawsze można trochę zbićmalina32 pisze:ładne, tylko ta cena.....
Cenę można próbować negocjować u każdego dewelopera albo wywalczyć np. miejsce parkingowe czy komórkę w cenie 
Też racja, albo kupić niedrogie mieszkanie na Białołęce, osiedle Zielona Dolina ma takie w ofercie a do tego niskie czynsze
Jak ktoś myśli o zamieszkaniu na Woli i liczy się z ceną, to raczej nie będzie szukał mieszkania na Białołece, czy w innej dalszej od Centrum dzielnicy. Tak to już jest, jednego stać na Wolę czy Mokotów, a drugiego nie.
Taka propo Woli, choć nie na Sowińskiego nowa inwestycja się buduje Forum Wola. A Wola Park Residence już sprzedana w 100%.
Czy aktualnie w Wawie powstaje coś, co nie ma ceny z kosmosu i daje szansę na zarobienie na najmie/odsprzedaży? Interesują mnie głównie kawalerki około 30 m.
Ogólnie zastanawiam się nad zainwestowaniem w to - h[url]ttps://mennicamazovia.pl/proby-zlota-co-musisz-wiedziec[/url]
Co o tym sądzicie?
Ogólnie zastanawiam się nad zainwestowaniem w to - h[url]ttps://mennicamazovia.pl/proby-zlota-co-musisz-wiedziec[/url]
Co o tym sądzicie?