Hej,
Mam problem z oświetleniem mojego salonu i potrzebuję Waszej pomocy. Moje mieszkanie jest całkiem nowe, ale mam wrażenie, że coś jest nie tak z oświetleniem w salonie.
Aktualnie mam tylko jedną sufitową lampę, która nie do końca doświetla cały salon, a wieczorem jest tam ciemno i niezbyt przytulnie. Chciałbym dodać dodatkowe źródła światła, ale nie jestem pewien, jakie wybrać.
Czy ktoś może polecić jakieś konkretne rodzaje lamp, które sprawdzą się w salonie? Czy lepiej postawić na kinkiety, lampy stołowe, czy może coś zupełnie innego? Czekam na Wasze rady i sugestie!
Dodatkowe źródła światła w salonie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Grzergorz45
- Początkujący

Re: Dodatkowe źródła światła w salonie
Witam cie serdecznie najwyraźniej kupiłeś trafnej jakości lampę jeżeli byś chciał mieć dobrej jakości w dobrej cenie to o to jest sklep argon-lampy gdzie sam urządzając mieszkanie kupowałem lampę sufitową.
Re: Dodatkowe źródła światła w salonie
Półka obok telewizora, jakiś stolik w rogu, gdzie przecinają się dwie kanapy, na nim lampa, a potem jeszcze jedna lampka na stoliku-konsoli. W ten sposób będziesz mieć trzy punkty świetlne w różnych obszarach pomieszczenia, co będzie wyglądać na bardziej zrównoważone, a także ociepli przestrzeń. Używaj ciepłych, białych żarówek, a nie światła dziennego.