Rekuperacja
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
stkinkibluss
- Początkujący

Rekuperacja
Witajcie,co sądzicie o tych wszystkich programach np.czyste powietrze czy mój prąd? Ktos może korzystał z dotacji do wymiany ogrzewania w domu? Co sądzicie o rekuperacji? Widzę dosyć szeroką oferte u mnie w mieście nts-energy i tak się zastanawiam nad tym,czy ktoś korzystał juz z tego, Jakie macie zdania opinie o tym?
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Re: Rekuperacja
Moje opinia na tematy tych programów jest taka jak o innych programach PiS i samej partii.stkinkibluss pisze:Witajcie,co sądzicie o tych wszystkich programach np.czyste powietrze czy mój prąd? Ktos może korzystał z dotacji do wymiany ogrzewania w domu? Co sądzicie o rekuperacji? Widzę dosyć szeroką oferte u mnie w mieście nts-energy i tak się zastanawiam nad tym,czy ktoś korzystał juz z tego, Jakie macie zdania opinie o tym?
Mój prąd, rozwali system, a ceny prądu skoczą, bo za prosumentów muszą zapłacić inni, podobnie jak za niemagazynowane nadwyżki, które trzeba wysyłać za dopłatą. Podobnie wymiana ogrzewania... audyt i wymiana kotłów, oraz oklejanie ścian styropianem pogorszą tylko sytuację smogową.
rekuperacja od 1989r