Deska kompozytowa

Czy jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami ogrodu z tarasem czy malutkiego balkonu musimy się zastanowić nad aranżacją tego miejsca i doborem roślin. Tutaj znajdziesz inspiracje, ciekawe pomysły i nietypowe rozwiązania związane z tym tematem.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

ewapiatk
Początkujący
Początkujący

Re: Deska kompozytowa

Post autor: ewapiatk »

U mnie jeszcze inny numer konta. Banki jak widzę też są różne. Sprawa została zgłoszona na policję Ale z tego co się dowiedziałam w poniedziałek dopiero przydzielony będzie człowiek który zajmie się sprawą a kiedy się nią zacznie zajmować to też nie jest wiadome… I jak widać oszuści obserwują sytuację i dalej zbierają kasę bo strona działa w najlepsze . Na szczęście wybrałam tylko jedną rzecz na próbę, a miałam upatrzonych co najmniej kilka

simmi81
Początkujący
Początkujący

Post autor: simmi81 »

witam,kupiłem u nich 2 tony ekogroszku,w środę zrobiłem przelew na nr Velobanku 04 1560 0013 2020 5891 4000 0000.Odbiorca Rekopal Anna Ciesielska.Oczywiście w czwartek rano wiadomość że zakup anulowany z powodu braku towaru i że zwrócą kasę.Zrobiłem więc jeszcze jeden zakup ale nieopłacony i o dziwo towar się znalazł,bo zamówienie oczekuje na opłacenie.Strona sprawiała wrażenie profesjonalnej,więc dałem się nabrać.Cóż,pozostaje mi zgłosić sprawę na policję.

madejskizbigniew
Początkujący
Początkujący

Post autor: madejskizbigniew »

26 maja kupilem duzo zestawow do ogrodu przelalem pieniadze na ten rachunek 65 1020 1505 0000 0602 0244 9288 : , 29 maja anulowany przedmiot.
02.06.2023 dostalem zwrot ponad 18 tys. Mam nadzieje ze inni nie zostana poszkodowani albo to na prawde jakas firma niepowazna co dopiero zaczyna z marnym skutkiem i opinia. Jesli nie dojda do was zwroty do piatku powinniscie isc na policje. :roll:

stanislaw1979
Początkujący
Początkujący

Post autor: stanislaw1979 »

dzwoniłem na policje ale on nic nie moge zrobic dopoki to nie zostanie sprawdzone.
Lokal maja, strona jest, Zamowilem u nich na szczescie zakupy do 700 zl czekam nadal na zwrot a skoro pan dostal to super ja bede informowal w poniedzialek czy mam kase to wrzuce zrzut ekranu

nataliapoznan12
Początkujący
Początkujący

Post autor: nataliapoznan12 »

Rozmawiałam z właścicielska sklepu zrobiliscie tej pani duzy problem zglaszajac nr konta. Cala firma ma problemy i zwroty to na pewno potrwa z tydzien wszyscy klienci a wiekszosc zostala poinformowana mejlem ze dostana zwroty, smsy a regulamin mowi paczki do 2-3 czyli wiadomo ze beda miec opoznienia sklep to posrednik sprzedazowy to nie zadne oszustwo. To sa wyprzedarze wszystkie od sklepow glownych ; ) tylko szkoda ze tego nie napisali na swoim sklepie!!!!!!! wprowadzenie w blad kosztuje. Z niedowarzaniem az bylam nawet na policji z ta pania bo jestem z jej miasta. Zamowilam karher wszystko odebralam osobiscie od nich z magazynu w inowroclawiu :evil:

Tom Tomasz
Początkujący
Początkujący

Post autor: Tom Tomasz »

Nie dajcie się zwieść,że ktoś odzyskał lub otrzymał produkty...zgłaszajcie gdzie tylko można by ten proceder ukrucic...dziwnym trafem anulowane zamówienie a produkt nadal w ofercie (kilka dni) i firma zamiast ZARABIAĆ anuluje zamówienie...

Natalia123133
Początkujący
Początkujący

Post autor: Natalia123133 »

Zero kontaktu ze sprzedającym, kilka kont bankowych - każde w innym banku. Do tego firma obraca pieniędzmi rzędu 18 tys. I nie jest płatnikiem VAT, a policja w miejscu siedziby nie wie o jej istnieniu. Wcale nie jest to podejrzana sytuacja :) Czekam na zwrot z niecierpliwością, do tego czasu moje zgłoszenie proceduje się na policji

nataliapoznan12
Początkujący
Początkujący

Post autor: nataliapoznan12 »

Natalia123133 pisze:Zero kontaktu ze sprzedającym, kilka kont bankowych - każde w innym banku. Do tego firma obraca pieniędzmi rzędu 18 tys. I nie jest płatnikiem VAT, a policja w miejscu siedziby nie wie o jej istnieniu. Wcale nie jest to podejrzana sytuacja :) Czekam na zwrot z niecierpliwością, do tego czasu moje zgłoszenie proceduje się na policji
https://imgbb.com/51D5c5Q
byłam tutaj pod lokalem i mają więc bzdury piszesz.
ten post to pewnie z konkurencji, nie wyszło wam nic.

Sklep uczciwy i otrzymałam produkty :wink:

Natalia123133
Początkujący
Początkujący

Ok, okaże się. Z Pani zdjęcia nic nie wynika, może jakieś bardziej czytelne? Da radę?

KIERO_ERT
Początkujący
Początkujący

Post autor: KIERO_ERT »

nataliapoznan12 pisze:Rozmawiałam z właścicielska sklepu zrobiliscie tej pani duzy problem zglaszajac nr konta. Cala firma ma problemy i zwroty to na pewno potrwa z tydzien wszyscy klienci a wiekszosc zostala poinformowana mejlem ze dostana zwroty, smsy a regulamin mowi paczki do 2-3 czyli wiadomo ze beda miec opoznienia sklep to posrednik sprzedazowy to nie zadne oszustwo. To sa wyprzedarze wszystkie od sklepow glownych ; ) tylko szkoda ze tego nie napisali na swoim sklepie!!!!!!! wprowadzenie w blad kosztuje. Z niedowarzaniem az bylam nawet na policji z ta pania bo jestem z jej miasta. Zamowilam karher wszystko odebralam osobiscie od nich z magazynu w inowroclawiu :evil:
Widać, że dezinformacja działa.

Ludzie - nie dajcie się omamić bredniami jak powyżej.

Oszuści mają wiele kont w różnych bankach. Tak nie działa żadna firma, tym bardziej jednoosobowa jak ta.....

Jedyne wyjście to zgłoszenie na policję, zgłoszenie do banku, zgłoszenie do służb zwalczających cyberprzestepczosc.

Nie dajcie się oszukać.

Pawelfio156
Początkujący
Początkujący

Post autor: Pawelfio156 »

LUDZIE !!! NIE DAJXCIE SIE NABRAC. PARE POZYTYWNYCH I NEUTRALNYCH OPINI JEST NAPISANE PRZEZ TA MAFIE, KTORA WYLUDZILA OD NAS PIENIADZE. NAGLASNIAJCIE TO OSZUSTWO GEZIE SIE TTLKO DA !!! U MNKE ZAMOWIENIE NA 700 ZL I YRADYCYJNIE Z RANA TRANSAKACJA ANYLOWANA ANI KASY ANI TOWARU

Natalia123133
Początkujący
Początkujący

KIERO_ERT pisze:
nataliapoznan12 pisze:Rozmawiałam z właścicielska sklepu zrobiliscie tej pani duzy problem zglaszajac nr konta. Cala firma ma problemy i zwroty to na pewno potrwa z tydzien wszyscy klienci a wiekszosc zostala poinformowana mejlem ze dostana zwroty, smsy a regulamin mowi paczki do 2-3 czyli wiadomo ze beda miec opoznienia sklep to posrednik sprzedazowy to nie zadne oszustwo. To sa wyprzedarze wszystkie od sklepow glownych ; ) tylko szkoda ze tego nie napisali na swoim sklepie!!!!!!! wprowadzenie w blad kosztuje. Z niedowarzaniem az bylam nawet na policji z ta pania bo jestem z jej miasta. Zamowilam karher wszystko odebralam osobiscie od nich z magazynu w inowroclawiu :evil:
Widać, że dezinformacja działa.

Ludzie - nie dajcie się omamić bredniami jak powyżej.

Oszuści mają wiele kont w różnych bankach. Tak nie działa żadna firma, tym bardziej jednoosobowa jak ta.....

Jedyne wyjście to zgłoszenie na policję, zgłoszenie do banku, zgłoszenie do służb zwalczających cyberprzestepczosc.

Nie dajcie się oszukać.
Dokładnie, Kolega ma rację. Im więcej poszkodowanych złoży zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na policji, tym większa szansa na poważne zajęcie się sprawą. Tego typu oszustwo to PRZESTĘPSTWO niezależnie od utraconej kwoty.

Oszukanakasia
Początkujący
Początkujący

Post autor: Oszukanakasia »

To na pewno oszusci. Podają za każdym razem inny numer konta. Nie widnieja na bialej liscie podatnikow vat. Nie wystawiaja faktur. Zgłaszajmy sprawy na policje żeby oszukali jak najmniej ludzi. Chory kraj że ten sklep jeszcze nie został zablokowany, że nie można cofnąć przelewu dla oszusta. Zrobiłam zakup 30.05 na 580 zl. Niby sprawdzilam w ceidg czy taka dzialanosc jest bo cos mi nie pasowalo ale dałam sie nabrac i tak 2.06 informacja że zamowienie anulowane i zwrot w ciagu 5 dni ale juz wiem ze tych pieniedzy nie odzyskamy... Ja przelalam na konto zaczynajace sie od 10.... Zglosilam do banku reklamacje... Szkoda gadac....

Oszukanakasia
Początkujący
Początkujący

Post autor: Oszukanakasia »

madejskizbigniew pisze:26 maja kupilem duzo zestawow do ogrodu przelalem pieniadze na ten rachunek 65 1020 1505 0000 0602 0244 9288 : , 29 maja anulowany przedmiot.
02.06.2023 dostalem zwrot ponad 18 tys. Mam nadzieje ze inni nie zostana poszkodowani albo to na prawde jakas firma niepowazna co dopiero zaczyna z marnym skutkiem i opinia. Jesli nie dojda do was zwroty do piatku powinniscie isc na policje. :roll:

Jak bym dostała zwrot pieniedzy na pewno nie szukałabym ingormacji na forum o oszustwach firmy. Coś Pan ściemniasz.... Daj screena potwierdzenia przelewu zwrotnego może uwierze...

robertagd64660
Początkujący
Początkujący

Post autor: robertagd64660 »

ja otrzymałem zwrot ale prosilem się o niego 7 dni. Sklep wymaga porzadnej poprawy niemniej jednak bałem sie ze zostalem oszukany. Moge wyslac przelew pdf rowniez

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogrody, balkony i tarasy”