Pomysły na projekt salonu

Salon jest jednym z najważniejszych miejsc w mieszkaniu, to tutaj spędzamy większość czasu i przyjmujemy gości. Rady i opinie na temat urządzania salonu ? małego, dużego, z jadalnią lub bez.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

edora19
Początkujący
Początkujący

Pomysły na projekt salonu

Post autor: edora19 »

Niedawno kupiłem dom i mam burzę mózgów na temat tego, co zrobić z moim salonem. Przestrzeń wynosi około 220 "x 142". W tej chwili zastanawiam się nad ustawieniem segmentu przodem do kominka (telewizor jest obecnie przed kominkiem) i zamontowaniem telewizora nad kominkiem. Jestem jednak otwarty na inne sugestie lub pomysły jak najlepiej wykorzystać przestrzeń. Jest to otwarty plan z kuchnią otwartą na przestrzeń.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2023, 16:36 przez edora19, łącznie zmieniany 1 raz.

rzymkawerka33
Początkujący
Początkujący

Re: Pomysły na projekt salonu

Post autor: rzymkawerka33 »

Uważam, że bezpieczną opcją jest zgłoszenie się do jakiegoś projektanta. Chociaż jak wszyscy dobrze wiemy jest to kosztowne. Ale mam małą podpowiedź, jeśli szukasz kogoś kto ci zrobi jakiś indywidualny projekt mebli to ja korzystałam z firmy Grupa Meblowa Chrząszcz. Wykonują meble na zamówienie, dostawę mają dość szybką jeśli zależy ci na czasie ;) Ale coś co może cię zainteresować to fakt, że mają świetnie wykwalifikowane osoby, które potrafią dobrze doradzić! Powinieneś zgłosić się do Pana Dawida bądź Pani Alicji. Niezmiernie miłe i pomocne osoby, znają się na rzeczy, osobiście mogłam się o tym przekonać! 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Salon / Pokój dzienny”