Tanie meble do salonu

Salon jest jednym z najważniejszych miejsc w mieszkaniu, to tutaj spędzamy większość czasu i przyjmujemy gości. Rady i opinie na temat urządzania salonu ? małego, dużego, z jadalnią lub bez.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Piotr1955
Zaawansowany
Zaawansowany

Re: Tanie meble do salonu

Post autor: Piotr1955 »

Ja miałem okazję kupować meble z oferty [...] i mogę polecić ich ofertę. W sprzedaży setki różnych produktów więc właściwie każdy może wybrać coś interesującego dla siebie.

dawid2001
Początkujący
Początkujący

Post autor: dawid2001 »

Ja polecę od siebie Meblot. Super narożniki i meble. Mega jakość, cena też fajna i często duże promocje.

Lempartka13
Początkujący
Początkujący

Post autor: Lempartka13 »

Ja polecam przepiękny stolik kawowy
Obrazek

Pawel_89
Początkujący
Początkujący

Post autor: Pawel_89 »

Wymieniając meble w domu zamawiałem je ze strony sklepu Toni Meble. Jestem zadowolony z ich oferty ponieważ meble idealnie wkomponowały się do mojego mieszkania.

violettka
Początkujący
Początkujący

Post autor: violettka »

Przy ostatnim remoncie wymieniłam sofę na taką piękną
Obrazek
Do tego pokusiłam się również na piękną ławeczkę do przedpokoju Obrazek

Polecam, pięknie wykonane meble

Nereho
Początkujący
Początkujący

Post autor: Nereho »

Jak chodzi o indywidualnie dobrane meble, które będą wykonane na zamówienie to sklep Edit Black Red White w Górze Kalwarii będzie w stanie wykonać takie dopasowane meble pod wymiar. Doświadczenie po ich stronie, wykonują meble na zamówienie już od bardzo dawna.

SpecOdWszystkiego
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: SpecOdWszystkiego »

Może Agata Meble, hmm?

Luberto
Początkujący
Początkujący

Post autor: Luberto »

W sklepie internetowym Meble Redam występuje sporo mebli tapicerowanych z dużą powierzchnią spania i wygodne, takie nieco głębsze fotele i przy okazji organizują dostawy przez zewnętrznego, wyspecjalizowanego kuriera.

angela_82
Początkujący
Początkujący

Post autor: angela_82 »

Ja polecam dmsm.pl zarówno pod katem obsługi sprzedażowej, jak i posprzedażowej :)
Mam stamtąd meble i jestem bardzo zadowolona :D

rzymkawerka33
Początkujący
Początkujący

Post autor: rzymkawerka33 »

Tanie meble....hm to zależy jaki przedział cenowy masz na myśli. Postaram się powiedzieć coś od siebie.
Otóż firma, z której skorzystaliśmy z mężem to GRUPA MEBLOWA CHRZĄSZCZ. Zrobili mi meble pod wymiar jakich potrzebowałam, najbardziej jestem zadowolona z szafy, to z niej najwięcej korzystam. Jej bardzo funkcjonalna, Pani Alicja zaproponowała mi dobry model z korzystnym rozmieszczeniem półek. Do tego super wygląda.
Co ci więcej mogę powiedzieć. Uwierz mi na cenie za taką jakość się z pewnością nie zawiedziesz. Jednak te meble nam trochę posłużą :D

Masertiger
Aktywny
Aktywny

Post autor: Masertiger »

Firma Baluss specjalizuje się w dostarczeniu wysokiej jakości elementów do balustrad i uchwytów do szkła.
Ich oferta zawiera uchwyty do szkła, rotule, balustrady całoszklane i daszki szklane wykonane z materiałów wysokiej jakości, takich jak stal nierdzewna i odlewy cynkowe ZAMAK.
Baluss wyróżnia się elastycznością w dostosowaniu produktów do indywidualnych potrzeb klientów, gwarantując funkcjonalność i estetykę w każdym projekcie

Afroda
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Afroda »

Ja już się wyleczyłam z tanich rzeczy. Kupiliśmy sobie tanią sofę do salonu i nie przetrwała nawet roku. Także teraz dwa razy się zastanowię zanim kupię coś taniego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Salon / Pokój dzienny”