Dobry architekt wnętrz ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Dobry architekt wnętrz ?
Mam firmowe biuro do zaaranżowania i szukam kogoś kto się takimi projektami zajmuje. Znacie jakąś pracownię, która specjalizuje się właśnie w takich komercyjnych projektach. Najlepiej jakaś firma z doświadczeniem, którą znacie i sprawdziliście, i która właśnie ma za sobą projektowanie biur.
Re: Dobry architekt wnętrz ?
Sprawdź sobie może ofertę Sarna Architekci. Bardzo doświadczony zespół architektów, architektów wnętrz, którzy mają świetnie przygotowaną ofertę i za sobą bardzo wiele różnych projektów, w tym również sporo takich komercyjnych, jakieś pomieszczenia biurowe i tym podobne więc myślę, że będą w stanie dla Ciebie zrobić projekt.
-
PiotrDunik
- Początkujący

- Kontakt:
Architekci - 4ma Projekt, którzy realizowali nam projekt domu, zajmują się również komercyjnymi zleceniami. Na stronie mają portfolio, ale najlepiej zadzwonić lub napisać. Ze współpracy jesteśmy bardzo zadowoleni. Pełen profesjonalizm, słuchanie potrzeb i ciągły kontakt.
Ja przy budowie swojego domu współpracowałam z firmą architektoniczną. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej przez nich pracy, wszystko poszło szybko i sprawnie. Firma spełniła moje oczekiwania i stworzyła dla mnie komfortową przestrzeń do życia, projektowanie wnętrz z nimi było przyjemnością.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Szanowni Państwo,
skorzystanie z pomocy profesjonalnego projektanta pomoże osiągnąć oczekiwany efekt, jak również uniknąć potencjalnych błędów. Przy wyborze aranżacji wnętrza warto również zapoznać się z praktycznymi poradami oraz inspiracjami.
skorzystanie z pomocy profesjonalnego projektanta pomoże osiągnąć oczekiwany efekt, jak również uniknąć potencjalnych błędów. Przy wyborze aranżacji wnętrza warto również zapoznać się z praktycznymi poradami oraz inspiracjami.