Wiązary dachowe

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Mikos88
Zainteresowany
Zainteresowany

Wiązary dachowe

Post autor: Mikos88 »

Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z wykorzystywaniem wiązarów dachowych i może mi pod tym kątem coś podpowiedzieć? Zależy mi na wykonawcy, którzy zna temat i profesjonalnym montażu więc jak możecie to dajcie namiar na jakąś firmę.

Szydlak
Aktywny
Aktywny

Re: Wiązary dachowe

Post autor: Szydlak »

Istnieje sporo firm, które robią konstrukcje na dachy, natomiast trzeba mieć do tego wykonawcę, który zagwarantuje należytą jakość. Jedną z firm, które stosuję CNC do wycinania więźby jest obecnie firma Jonda.

doma3212
Początkujący
Początkujący

Post autor: doma3212 »

Dla mnie też było ważne, aby firma, która tnie więźbę dachową korzystała z maszyn CNC.

Awatar użytkownika
martan
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: martan »

Obróbka cnc znajduje coraz większe zastosowanie we współczesnym przemyśle. Pozwala na znaczną automatyzację produkcji oraz ułatwienie wielu procesów.

Więcej informacji jest na tej stronie.
http://www.forumbudowlane.pl/

RoseBL
Początkujący
Początkujący

Post autor: RoseBL »

Dziękuję za podzielenie się wartościową informacją na temat obróbki CNC – na pewno zajrzę na stronę, aby dowiedzieć się więcej!

Andreaa23
Początkujący
Początkujący

Post autor: Andreaa23 »

Oczywiście – budowa dachu z wykorzystaniem wiązarów prefabrykowanych to obecnie bardzo popularne i efektywne rozwiązanie, zarówno czasowo, jak i kosztowo slither

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”