Inter-Trans. Przeprowadzki. Krajowe, biur, mieszkań. Wojnowska E.

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

neverland33
Zainteresowany
Zainteresowany

Inter-Trans. Przeprowadzki. Krajowe, biur, mieszkań. Wojnowska E.

Post autor: neverland33 »

Świetnie zorganizowana i przygotowana do działania firma. Wszystko co było przedmiotem przeprowadzki świetnie zabezpieczone przed transportem, a po przewozie na miejsce docelowe, wniesione i ustawione :) Naprawdę polecam :)

cirrus
Aktywny
Aktywny

Re: Inter-Trans. Przeprowadzki. Krajowe, biur, mieszkań. Wojnowska E.

Post autor: cirrus »

Skoro już polecamy tutaj dobre firmy, które zajmują się przeprowadzkami, to ja mogę dorzucić firmę Japa&Co. Mają bardzo duże doświadczenie, także żadna przeprowadzka nie jest im straszna, no i są to po prostu miłe chłopaki, dzięki czemu wszystko mija szybko i przyjemnie.

Afroda
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Afroda »

Najlepszą firmą, która zajmuje się przeprowadzkami jest Japa&Co. Jestem pewna, że nikogo lepszego nie znajdziecie. Oni pomagają po prostu ze wszystkim, dzięki czemu wszystko idzie szybko i sprawnie. Moim zdaniem są rewelacyjni.

miracle
Aktywny
Aktywny

Post autor: miracle »

O ja też jestem "fanką" firmy Japa&Co. Moim zdaniem nie mają sobie równych. Przeprowadzka z nimi to zero stresu i tyle samo roboty ;) Po prostu oni robią wszystko za nas. Moim zdaniem są naprawdę świetni w tym co robią.

limaklimak
Początkujący
Początkujący

Post autor: limaklimak »

dla mnie najlepsza firma przeprowadzkowa to Jupiter - tak fachowej obsługi jeszcze nie spotkałem choć przeprowadzałem się już 5 razy i będę ich polecał każdemu kto chce mieć bezstresowa przeprowadzke

cirrus
Aktywny
Aktywny

W przeprowadzkach bardzo dobrzy są chłopaki z Japa&Co. Od razu widać, że mają duże doświadczenie, bo robota serio idzie im bardzo szybko i sprawnie. Warto się do nich odezwać i przy dużej i małej przeprowadzce.

Afroda
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Afroda »

A ja jeszcze podrzucam poradnik, gdzie jest dużo przydatnych informacji odnośnie przeprowadzek. Warto tam zajrzeć przed pakowaniem, wtedy cała przeprowadzka nie wydaje się taka straszna.

cirrus
Aktywny
Aktywny

Przeprowadzki to jest jakaś masakra, szczególnie jeżeli nie ma się dobrej firmy do pomocy. Dlatego mówię Wam, odezwijcie się do japa-przeprowadzki I kompletnie niczym nie przejmujcie. Oni serio zrobią wszystko za Was od początku do końca.

tomaszpix
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomaszpix »

Ja polecę firmę Expert z Warszawy chłopaki są naprawdę fajni tani i solidni. Robili u nas przeprowadzkę biura wyszło zdecydowanie taniej niż obstawialiśmy a i wszystko ogarnęli w weekend po za godzinami pracy.

miracle
Aktywny
Aktywny

Post autor: miracle »

Jeżeli chodzi o dobre firmy przeprowadzkowe, które są godne polecenia, to niezmiennie uważam, że ta firma jest najlepsza: japa-przeprowadzki . Możecie popytać też inne osoby, które się z nimi przeprowadzali i myślę, że nikt nie powie o nich złego słowa. Serio są świetni.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”