Sklep z meblami dla dzieci
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
emeraldlady
- Początkujący

Re: Sklep z meblami dla dzieci
Ostatnio rodzi się coraz więcej dzieci, więc i sklepy meblowe z dziecięcymi meblami będą miały co robić. Ale ale! Ważna jest logistyka i magazynowanie towarów. Nie zawsze jest to łatwe i nie zawsze mamy do dyspozycji dużo miejsca, a to wpływa na późniejsze warunki przebywania asortymentu i jego przewiezienia. Mi pomogło to uporządkować nie tylko swój asortyment, ale wejść na wyższy poziom biznesu. Teraz podbijam dziecięcy rynek.
Osobiście polecam sklep internetowy z meblami dla dzieci i młodzieży elies.
Mają salon pokazowy w Warszawie. Piękne meble, ale co najważniejsze bardzo solidnie wykonane (ciężkie płyty MDF a nie dykta na dnie szuflad). Dużo mebli mają dostępnych od ręki w magazynie. Dla mnie istotne było to, że szybko odpisują na maile (w ciągu 30 minut już miałam wycenę i odpowiedzi na wszystkie pytania)
Mają salon pokazowy w Warszawie. Piękne meble, ale co najważniejsze bardzo solidnie wykonane (ciężkie płyty MDF a nie dykta na dnie szuflad). Dużo mebli mają dostępnych od ręki w magazynie. Dla mnie istotne było to, że szybko odpisują na maile (w ciągu 30 minut już miałam wycenę i odpowiedzi na wszystkie pytania)
Ja kupiłam meble w dedekids. Mają dość duży wybórmebli dla chłopca .
Poza tym prowadzą fajnie pisanego bloga o dzieciakach i to skłoniło mnie do zakupów w ich sklepie.
Na stronie można też znaleźć sporo ciekawych projektów mebli dla dziewczynek
sa też meble młodzieżowe.
Fajnym uzupełnieniem są drewniane zabawki dla dzieci.
Poza tym prowadzą fajnie pisanego bloga o dzieciakach i to skłoniło mnie do zakupów w ich sklepie.
Na stronie można też znaleźć sporo ciekawych projektów mebli dla dziewczynek
sa też meble młodzieżowe.
Fajnym uzupełnieniem są drewniane zabawki dla dzieci.
Dzisiaj mamy sporo sklepów oferujących meble dla dzieci i możemy wybierać w meblach w zależności od zasobności naszego portfela. Miałam meble z Meblika i z Ikea plusem tych drugich jest troch mniejsza cena choć jakość już nie jest tak wysoko jak w pierwszym przypadku. Generalnie jak mamy zamiar zmieniać meble za 3-4 lata to nie wato kupować takich drogich bo te tańsze spokojnie ten czas wytrzymają a jak zniszczą je dzieci to nie będzie żalu przy zmianie.
-
fachowiec321
- Początkujący

Ostatnio zamówiłem kilka ciekawych rzeczy z Fajne zabawki - między innymi ciekawe wiszące huśtawki ogrodowe, drewniane mebelko-zabawki, rowerki i inne ciekawe rzeczy 
Jakie Wy macie zdanie na temat zakupów w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji?
Super mebelki zakupiłam z firmy Happy Babies. Dobra jakość i solidne wykonanie. Ślicznie wykonane nadruki moje dzieci są zadowolone. Polecam serdecznie.