U znajomych w sypialni mają wykładzinę z takim długim i miękkim włosiem ale Ja sobie nie wyobrażam jak o nią dbać i ją sprzątać
Jaka podłoga w sypialni?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaka podłoga w sypialni?
Podłoga drewniana będzie najlepsza ale nie można zapomnieć o jakiś miękkich dywanikach przy zejściu z łóżka
Przynajmniej dla mnie to takie fajne udogodnienie.
U znajomych w sypialni mają wykładzinę z takim długim i miękkim włosiem ale Ja sobie nie wyobrażam jak o nią dbać i ją sprzątać
Dla mnie do każdego pomieszczenia zawsze najlepszym wyborem będzie podłoga drewniana. Drewno to jednak solidny i trwały materiał, a do tego zawsze się świetnie prezentuje. Zazwyczaj ludzie kupują panele, bo są po prostu tańsze. A tak naprawdę można za niewielkie pieniądze zakupić podłogę z prawdziwego drewna. Wystarczy odwiedzić outlet (np. deska podłogowa outlet). Tam znajdują się podłogi w atrakcyjnych cenach, bo zwykle pochodzą z końcówek kolekcji czy nadmiarów produkcyjnych. Ale nie posiadają żadnych wad, więc warto tam czatować na okazję.
zdecydowanie w sypialni wykładzina.
ewentualnie ciepłe w odbiorze drewno plus miękki dywan przy łóżku
ewentualnie ciepłe w odbiorze drewno plus miękki dywan przy łóżku
Racja jest jak du..a , każdy ma swoją ...