Materialy Budowlane
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Materialy Budowlane
Patrząc na cenę samych materiałów to jest ona na pewno jedna z lepszych. A w OBI tak naprawde dostaniecie dokładnie wszystko.
No ja już się kiedyś na coś takiego zdecydowałem i nie polecam....Zrobiłem remont szwagierce, ech, szkoda gadać. Materiały bardzo słabej jakości. Tyle dobrego, że nie poszedłem z tym do klienta, tylko po rodzinie. Teraz kupuje tylko w Arsen i nie mam żadnych problemów. 
Rozumiem cie Teraz bardzo słabe materiały budowlane. Dlatego buduję dom z prawdziwej cegły. Jak wiadomo, cegła jest o wiele bardziej przyjazna dla środowiska niż jej inne substytuty, które mają wiele różnyc składników chemicznych. Nawiasem mówiąc, myślałem, że będzie znacznie droższy, ale skontaktowałem się z firmą polarengraving, a oni dostarczyli mi cegłę w niskiej cenie.
Szeroki wybór materiałów wykończeniowych i budowlanych możesz znaleźć w ofercie hurtowni arsen.pl. Ja korzystałem z ich usług podczas budowy domu. Dysponują wieloma produktami renomowanych marek oraz atrakcyjnymi cenami.
Super wybór macie w pomorskim w markecie budowlanym Delta w Krokowej. Ja kupiłem tam wszystko co potrzebne do budowy i nie przepłaciłem, także zdecydowanie wam ich mogę doradzić, na bank będziecie zadowoleni. Tym bardziej, że znajdziecie tam też AGD, RTV, chemię gospodarczą, artykuły ogrodnicze, ogólnie warto ich sobie sprawdzić.
Ja polecam sklep knauf. Zamawiałem z niego sporo rzeczy podczas remontu i wszystkie przyszły w idealnym stanie. I dostawa nie trwała długo.
-
irenaciesniewska
- Początkujący

Według mnie najlepsze są ekologiczne materiały budowlane, bo to inwestycja w nasze przyszłe zdrowie i zdrowy dom. Płyty magnezowe, beton konopny, drewno - z tego można zbudować taki dom, że głowa mała! A przy obecnych trendach na energooszczędność, to czysty zysk i niemal bezkosztowy dom w przyszłości. 
-
Siergiej90
- Początkujący

Dzień dobry! Powiedz mi, jakiego włókna do betonu używasz do budowy fundamentu? Używamy włókien firmy mixfiber, które są uważane za najlepsze w swoim rodzaju, ale może możesz mi powiedzieć o innych, z którymi pracowałeś.