Dlaczego warto wybrać dywan sznurkowy?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Dywany są nieodłączną częścią wyposażenia polskich domów i mieszkań już od wielu lat. Nie w każdym jednak sprawdzają się te puszyste o gęstym runie, j Dlaczego warto wybrać dywan sznurkowy? >>
Redakcja
-
mariola.palka
- Początkujący

Udane zakupy jeśli chodzi o dywan zrobiłam na stronie sklepu jarmark europe. Wysyłka ekspresem, dywan wygląda ekstra, jest piękny, dokładnie czegoś takiego potrzebowałam. Dodatkowo mój dywan jest z przeznaczeniem na taras Co do obsługi w sklepie to pozytywne zaskoczenie – mili, sympatyczni, szybka odp na maile.
-
Konrados123
- Początkujący

Re: Dlaczego warto wybrać dywan sznurkowy?
Dokładnie tak też mogę polecić JarmarkEurope. Maja duży wybór oraz jak na dzisiejsze czasy to ceny bardzo ale to bardzo przystępne
Re: Dlaczego warto wybrać dywan sznurkowy?
Przy dywanach trzeba pamiętać o ich regularnym odkurzaniu i pielęgnacji. Sam jestem wielkim fanem wykładzin i dywanów, jednak posiadam też dwa mały psy, przy których trzeba zdecydowanie więcej czasu poświęcić na doczyszczenie dywanów. Mogę osobom z podobnymi problemami polecić odkurzacze serii SE z Karchera, którymi można i odkurzać suche zabrudzenia i co jakiś czas wyczyścić dywan ekstrakcyjnie.