Bateria łazienkowa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Bateria łazienkowa
Cześć
Ukręciłem część o numerze 2 ze zdjęcia poniżej w baterii Oras 7193U Może będziecie wiedzieć gdzie można taką śrubkę imbusową kupić ( ma specjalny rowek na gumowy oring ). W spisie części zamiennych w instrukcji montażu nie ma jej wykazanej.
Ukręciłem część o numerze 2 ze zdjęcia poniżej w baterii Oras 7193U Może będziecie wiedzieć gdzie można taką śrubkę imbusową kupić ( ma specjalny rowek na gumowy oring ). W spisie części zamiennych w instrukcji montażu nie ma jej wykazanej.
-
lideropinii
- Superużytkownik

W wielu miejscach mamy problem z kamieniem w wodzie, co oczywiste, więc bateria dobrej jakości mimo droższej ceny posłuży nam bez wątpienia dłużej.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
jak bateria łazienkowa trwała, nowoczesna, , ekologiczna to polecam Sotbe. Marka godna polecenia
Potwierdzam, Sotbe ma w ofercie porządne baterie i do łazienek i kuchenne, mój faworyt jeśli chodzi o armaturę
-
lideropinii
- Superużytkownik

Trzeba pogodzić kwestie aranżacyjne i praktyczne, użytkowe.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
u siebie mam i baterie do umywalki i prysznic od sotbe nowoczeny design, latwo sie je czysci. pieknie wygladaja
Jeżeli nie chcesz baterii z pokrętłami to spójrz na katalog sotbe. Płynna regulacja strumienia wody w większości przypadków i jednocześnie systemy oszczędzające wodę. W tych czasach to wydaje się jeden z krytycznych czynników zakupowych