Gdzie kupujecie materiały budowlane?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Gdzie kupujecie materiały budowlane?
Wiele materiałów budowlanych zamówiłem z hurtowni. Było to dla mnie znaczne ułatwienie i spora oszczędność czasu, ponieważ praktycznie wszystko znalazłem w jednym miejscu. Posiadają w ofercie m.in. stropy, suchą zabudowę, pokrycia dachowe, narzędzia, tynki, farby i ocieplenia. Osobiście byłem bardzo zadowolony z ich usług.
-
Kazikdobry
- Aktywny

Ja kupuję i sobie chwalę.Gość10463 pisze:kota w worku można kupić przez internet
Nidy się nie zawiodłem.
Po opiniach można sprawdzić co oferują.
Dużo elektronarzędzi, w tej bardziej nowoczesnej klasie znajdziesz w Arsen. Dobrze leżą, akumulatorowe praktycznie niezniszczalne. Robię i robię, nic się złego nie dzieje. Sporo ciekawych, sprawdzonych marek, chociażby Makita. Całe życie stawiam na narzędzia Makita, a oni mają w solidnych cenach.
Ja kupuje materiały budowlane na stronie: knauf. Mają tam szeroki wybór artykułów i gdy czegoś potrzebuje zawsze tam znajduje.
-
Kamil Malinowski
- Początkujący

attic
nigdy nie mialem problemow
-
ankietygoogleopinie
- Początkujący

Proszę o ocenę firmy ART.-BUD 2 w Jasienicy. Wypełnienie kwestionariusza ankiety trwa chwilę. Z góry dziękuję Link do ankiety podaję na PW.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Nowy rok to nowe koszty dla pracodawców- firm.
- większe pensje dla pracowników
- większe koszty prowadzenia działalności
- prąd, gaz etc
To wszystko zostanie i tak docelowo skierowane na klienta, więc siłą rzeczy ceny towarów będą wyższe.
- większe pensje dla pracowników
- większe koszty prowadzenia działalności
- prąd, gaz etc
To wszystko zostanie i tak docelowo skierowane na klienta, więc siłą rzeczy ceny towarów będą wyższe.