Myjka ciśnieniowa

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

magdelson
Początkujący
Początkujący

Myjka ciśnieniowa

Post autor: magdelson »

Hej, mam dylemat w kwestii wyboru myjki ciśnieniowej (do mycia kostki, elewacji, spłukania auta itd.). Co możecie polecić, co się u Was sprawdza? Na co zwracać uwagę przy wyborze? Do czego Wy osobiście używacie takiego sprzętu?
Czy warto tu zainwestować, czy różnice w cenie wynikają głównie z mocy strumienia, designu? Z tego co czytałam psuje się tam głównie pompa, a większość komercyjnych sprzętów ma ją tak samo zbudowaną. Co o tym myślicie? :wink:

Baks
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: Myjka ciśnieniowa

Post autor: Baks »

Do domowego użytku w zupełności wystarczy model K5 bądź K7 od Kärcher. Co do wyboru konkretnego modelu, to różnią się tym, czy posiadają zwijak czy nie, akcesoriami itd. Posiadam K5 i mogą ją śmiało polecić. Kostkę czyści super, tak samo auto i wszystkie inne zabrudzenia, które woda pod ciśnieniem z odpowiednią chemią jest w stanie usunąć, Tutaj masz rozpiskę, jaki model co zawiera i jego opis techniczny - https://bit.ly/3uYGWHG

Baks
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: Myjka ciśnieniowa

Post autor: Baks »

Linku widzę że nie mogę podesłać, więc poszukaj sobie w Google strony pestar karcher i tam znajdziesz rozpiskę

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”