Wybór odpowiedniego mebli będzie na pewno związany z tym, jaki to jest rodzaj nieruchomości Koszalin jest miastem, w którym ciężko znaleźć coś ciekawego. Polecam skoncentrować się na znalezieniu dobrej agencji.oras1991 pisze:Zawsze można poprosić firmę, żeby zrobiła meble łazienkowe na zamówienie. My się właśnie zdecydowaliśmy na takie rozwiązanie i meble zrobili nam ludzie z Eterno Kuchnie na Wymiar z Katowic. Wyglądają bardzo fajnie i nowocześnie, a do tego są praktyczne.
Jakie meble do łazienki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jakie meble do łazienki
My kupowaliśmy w sklepie internetowym unistal meble aruba białe użytkujemy ponad pół roku i możemy polecić. Mieli duży wybór.
Braliśmy pod uwagę postawienie mebli na wymiar, nawet dopytywałam się w kilku studiach mebli, jednak cena mebbli na wymiar była znacznie wyższa niż cena mebli gotowych, tak wiec ostatecznie zdecydowaliśmy się na gotowy komplet mebelków i jesteśmy zadowoleni. Uważam, ze wygląda bardzo dobrze, poza tym jak na razie również dobrze się sprwadza. Aktualnie praktycznie wszystkie kosmetyki mam schowane w meblach (w poprzednim mieszkaniu miałam na widoku i jest to rozwiązanie mało wygodne pod kątem czyszczenia, na wszystkim zbierał się kurz....).
Meble łazienkowe polecam przejrzeć sobie na tej stronie. W sklepie jest duży wybór. Mamy ten komplet:

Meble łazienkowe polecam przejrzeć sobie na tej stronie. W sklepie jest duży wybór. Mamy ten komplet:

Jeśli masz kasę, to kupuj meble na indywidualne zamówienie. Stolarz Ci zrobi takie, jakie sobie wymarzysz i będą idealnie pasowaly do twojej łazienki. Ja korzystałem z firmy Kulenty i meble są wykonane z wysokiej jakości materiałów. Pracownicy stworzyli mi oryginalny projekt mebli do łazienki w wizualizacji 3D i dzieki temu udało się ją super urządzić. Działają na terenie Warszawy i Lublina. Projekt jest u nich za darmo
dowóz mebli i montaz tez.
ja szukam mebli na wymiar, ale chyba zamówię coś w internecie. Musze mieć szafkę nad pralką.
-
igdabrowski
- Początkujący

Łazienka 4,5m nie jest taka mała, ale trzeba toszkę pokombinować. Jestem właśnie po remoncie swojej o pow. 3,91 m2. Zmieściła się wanna 140 x75 cm, pralka i duży piec gazowy viessmanna. I jest komfortowo! Bardzo polecam zrobić półki wnękowe, np. Nad geberitem albo przy wannie/prysznicu. To spora oszczędność miejsca i dodatkowa przestrzeń na kosmetyki / przybory do mycia. Również baterie podtynkowe optycznie powiększają przestrzeń.
-
Peter Parker
- Początkujący

Ja zrobiłem kiedyś taką szafkę z metalowym stelażem i drewnem dębowym. Moim zdaniem pięknie się prezentuje. Do tego można wykonać resztę mebli w tym stylu. Np szafkę z zabudową nad pralkę. Więcej moich mebelków można zobaczyć tutaj; Moje meble z drewna.

U nas świetnie sprawdza się ręcznikowiec -polecam doskonałego fachowca, który potrafi wszystko zrobić ze stali (np nowoczesne meble typu loft) , kabiny prysznicowe, lustra. Sami zobaczcie zdjęcia.
Jeśli ktoś zainteresowany proszę o meila: dominika.lolka@gmail.com...
Jeśli ktoś zainteresowany proszę o meila: dominika.lolka@gmail.com...
Peter Parker pisze:Ja zrobiłem kiedyś taką szafkę z metalowym stelażem i drewnem dębowym. Moim zdaniem pięknie się prezentuje. Do tego można wykonać resztę mebli w tym stylu. Np szafkę z zabudową nad pralkę. Więcej moich mebelków można zobaczyć tutaj; Moje meble z drewna.
fajne rozwiazanie takie meble, naprawde musze pomyslec nad zmiana szafek
-
Greeletron
- Początkujący

też podbijam, super szafka i świetna robota! Sam robiłeś? Metalowy stelaż jakoś spawałeś cyz kupowany?Peter Parker pisze:Ja zrobiłem kiedyś taką szafkę z metalowym stelażem i drewnem dębowym. Moim zdaniem pięknie się prezentuje. Do tego można wykonać resztę mebli w tym stylu. Np szafkę z zabudową nad pralkę. Więcej moich mebelków można zobaczyć tutaj; Moje meble z drewna.
Dużo ciekawych jest w salonie Bokaro Ładne, nowoczesne i funkcjonalne.
Ja mam 4 m2 łazienkę i myślałam że sie nie zmieszczę ale dobrym rozwiązaniem jest zestaw mebli łazienkowych stojących, idealnie się wpasował w przestrzeń.
Pytanie. Gdzie trzymacie zapasowy papier toaletowy, ewentualnie inne drobiazgi i akcesoria higieniczne? Nie chodzi mi o szafki ale raczej koszyk przy toalecie itp?
A może kupić tego typu stojak na papier toaletowy?
https://www.calvado.com/lazienka/stojaki-podlogowe/stojaki-i-uchwyty-na-papier-toaletowy.html
Jak się to u Was sprawdza?

A może kupić tego typu stojak na papier toaletowy?
https://www.calvado.com/lazienka/stojaki-podlogowe/stojaki-i-uchwyty-na-papier-toaletowy.html
Jak się to u Was sprawdza?

Nigdy nie zamontowałabym wanny ,tylko prysznic z odpływem liniowym .Człowiek jak młody to bez problemu wejdzie do wanny ,im starszy tym gorzej .Pod prysznic można wjechać nawet na wózku inwalidzkim .
Sama łazienka jest bardzo ważnym pomieszczeniem, tak wiec moim zdaniem warto jest zastanowić się nad pomocą projektanta:marengo-architektura.com
wiele udanych projektów łazienki ma ten projektant wnętrz z Krakowa.
Sama łazienka jest bardzo ważnym pomieszczeniem, tak wiec moim zdaniem warto jest zastanowić się nad pomocą projektanta:marengo-architektura.com
wiele udanych projektów łazienki ma ten projektant wnętrz z Krakowa.