Zakwasy po robocie

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

OciraciaKO
Początkujący
Początkujący

Zakwasy po robocie

Post autor: OciraciaKO »

albo coś takiego... przenosiłem ostatnio sporo materiałów i teraz ciężko mi się ruszyć... Może ktoś podrzuci mi jakieś sposoby na to, jak najszybciej wrócić do pełnej sprawności :?:
Zastanawiam się czy takie plastry kinesiotaping byłby wystarczająco skuteczne :? O ile dałbym radę sam je sobie przylepić.
A może wy stosujecie inne sposoby na potężne zakwasy po ciężkiej robocie :|

cienkusz
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: zakwasy po robocie

Post autor: cienkusz »

Witam ja polecam na takie zakwasy kupić i mieć przy sobie cold pack bardzo fajna sparwa

adrian_polp
Początkujący
Początkujący

Re: Zakwasy po robocie

Post autor: adrian_polp »

Ja po robocie robię zakwas na chleb jeśli już, o formę fizyczną nie muszę się martwić.

fire
Aktywny
Aktywny

Post autor: fire »

bierz sobie preparat na zakwasy i bóle mięśni salio + , ma w składzie wyciąg z kory wierzby przez co łagodzi stan zapalny i ból

bajkowa
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: bajkowa »

Jeżeli pracujesz fizycznie, to na pewno warto zadbać o swoje stawy. Gdy będziesz regularnie chodził do fizjo, to nie będzie problemu z bólem stawów.

skyres
Aktywny
Aktywny

Post autor: skyres »

Ja mam tak po treningu i zastanawiam się czy ćwiczyć dalej czy nie

Awatar użytkownika
Tomek5
Aktywny
Aktywny

Post autor: Tomek5 »

Jak są zakwasy to dobrze znaczy że trening nie poszedł w marne Aktywność ruchowa relaksacja następnie robisz cardio i trening wiesz oco Kaman na zakwasach nie rób bo spalisz mięśnia i masz K. O na parę miesięcy dosiego w tym nowym roku zdrowia i wytrwałości

Jesli jednak dalej masz takie obawy to najlepiej po prostu skonsultować się z ortopedą i niech lekarz coś zaradzi, ewentualnie zleci jakąś fizjoterapię:
https://rcmniepolomice.pl/cennik/

Od siebie polecam tę przychodnię w Niepołomicach

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”