Dom jak luksusowy hotel
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Dom jak luksusowy hotel
Patrząc na projekt tego domu zastanawiamy się czy to jest dom czy może jakiś luksusowy hotel. Przeczytaj temat >>
Redakcja
Dom jak luksusowy hotel
Bomba! Nie rozumiem, czemu w polsce żadne firmy nie buduja takich domow na sprzedaz. wszytsko jest takie przecietne. a ja mam pieniadze, tylko domu nie moge pod wawa znalezc.
Faktycznie większość inwestycji jest przeciętna ale to wynika chyba z tego, że takie domy się sprzedają. Na całe szczęście pod Warszawą zaczął otwierać się rynek również dla ludzi bardziej zamożnych czego dowodem jest osiedle Villania. Myślę, że tkich inwestycji będzie powstawało teraz coraz więcej.
-
IrynaKozak
- Początkujący

Re: Dom jak luksusowy hotel
Bywałem w wielu hotelach ale jednym z najlepszych jest podwarszawski Grand Hotel w którym miałem imprezę integracyjną firmową. Prowadzili ją w fajnej formie kreatywnych i aktywnych warsztatów, musze przyznać że byłem źle nastawiony do tego ale okazało się że była to super zabawa. Sami poczytajcie ich ofertę.
Re: Dom jak luksusowy hotel
Gdyby ktoś z was szukał luksusowego hotelu to ja serdecznie polecam spa podlaskie jest to hotel ze strefą spa i restauracją gdzie można dobrze zjeść, zrelaksować się i odpocząć.