Ostrzegam przed firmą ASTANA CLEAN WATER Sp. z o.o. Sp. K. Reprezentant Marek Komorowski

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

tip991
Początkujący
Początkujący

Ostrzegam przed firmą ASTANA CLEAN WATER Sp. z o.o. Sp. K. Reprezentant Marek Komorowski

Post autor: tip991 »

Zleciłem zrobienie przyłącza w domu jednorodzinnym.

Miałem warunki wydanę przez PGE w których było dokładnie napisano, że nie trzeba wpowadzać zmiany w linii, tzn trzeba tylko dokonać przyłącza od stacji zasilającej do domku.

Mimo tego Pan Marek zamontował jesczce inną skrzyńkę w której nawet nie zamontował bezpieczniki, ja już nie mowię o tym, że on od stacji zasilającej do skrzyńki doprowadził kabla z alu oraz od skrzyńki do domka kabla z miedzi, chociaż mieliśmy rozmowę tylko o kablu z aluminiuma.

Dalej po zgłoszeniu tego przyłącza do PGE, elektyk z PGE był bardzo zdziwiony z tego co zrobiła ta firma.

Przyłącze całkowicie do przerobienia od 0

Teraz po zgłoszeniu reklamacji zero odpowiedzi.

Telefon nie odbiera. Chwała temu, że mamy umowę i mogę zgłosić do sądu tą sprawe .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”