Domowe sposoby na rozgrzanie się. Gadżety do domu na jesień i zimę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Jesień i zima to pory roku, w których często przemarzamy. Przenikliwy ziąb na całym ciele nie tylko nie sprzyja naszemu samopoczuciu, ale również może Domowe sposoby na rozgrzanie się. Gadżety do domu na jesień i zimę >>
Redakcja
-
magnolia19878
- Początkujący

ciepły pled, gorąca herbata najlepiej z pomarańcza i goździkami i wełniane skarpetki
-
MajuniaMajka
- Początkujący

Re: Domowe sposoby na rozgrzanie się. Gadżety do domu na jesień i zimę
:* KOCHAM TEN PLEDmagnolia19878 pisze:ciepły pled, gorąca herbata najlepiej z pomarańcza i goździkami i wełniane skarpetki
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Niektóre gadżety jakie mam, są rzadko używane. Myjka parowa od czasu do czasu - w sumie tylko graci. Miałam Mop elektryczny chyba z 6 razy na reklamacji, aż za ostatnim razem zagubiony przez kuriera, więc oddali kasę. Okna myje w 2 minuty,nie potrzebuje dodatkowego sprzętu ( teraz mam zwykła sciagaczke do wody). Ważne są srodki czystości jakie używamy,one najbardziej ułatwiają sprzątanie. Zastanawiam się nad robotem sprzatajacym 
Jeśli chodzi o kuchenne rzeczy, to nie mam nic, bo w sumie nie jestem dobrą kucharką
Jeśli chodzi o rozgrzanie się, to super sprawdza się u mnie tradycyjna farelka.
Nie jest droga do kupienia, a dobrze jest ją mieć - szczególnie na jesienne wieczory kiedy jeszcze nie grzeja a w łązience może być chłodno.
Jeśli chodzi o kuchenne rzeczy, to nie mam nic, bo w sumie nie jestem dobrą kucharką
Jeśli chodzi o rozgrzanie się, to super sprawdza się u mnie tradycyjna farelka.
Nie jest droga do kupienia, a dobrze jest ją mieć - szczególnie na jesienne wieczory kiedy jeszcze nie grzeja a w łązience może być chłodno.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2022, 10:58 przez Złotowłosa, łącznie zmieniany 1 raz.
Złotowłosa dla mnie nic lepszego od mopa FC 7 Karcher nie ma
Sprzątanie z nim zajmuje dosłownie chwilę i efekty są mega.
A co do przydatnych gadżetów, to nagrzewnica biurkowa z Faster Tools'a jest mega, jeśli chodzi o dogrzewanie się przy pracy w warsztacie. Zawsze gdy zimno na dworze, to włączam ją sobie.