Sprzątanie przeprowadzka

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

AntoninaTosia91
Początkujący
Początkujący

Re: Sprzątanie przeprowadzka

Post autor: AntoninaTosia91 »

Jeśli chodzi o przeprowadzkę to serdecznie polecam firmę Japa&Co. Byłam bardzo zadowolona wraz z mężem z wykonanej przez nich prace. Szybko i bez strat. Warto im zaufać bo stosunek ceny do jakości usługi jest adekwatny. :)

fiolki03
Początkujący
Początkujący

Post autor: fiolki03 »

Jak już rozmawiamy o sprzątaniu, to muszę przyznać, że ostatnio szukałam jakiejś sprawdzonej firmy, która miałaby doświadczenie w sprzątaniu mieszkania. Koleżanka poleciła mi, żebym zgłosiła się do magicclean I muszę przyznać, że ofertę mają naprawdę bardzo interesującą. Dajcie znać, czy wy kiedykolwiek z nich korzystaliście.

Kayac
Aktywny
Aktywny

Post autor: Kayac »

Ja osobiscie polecam pakowac wszystko tematycznie pomieszczeniami. Warto tez zabezpieczyc np szklo. Ja np przenosilam mnie i dzieci (4) nasze ubrania, posciel, koce, w workach próżniowych duzo mniej miejsca zajmowaly.

No i odradzam przeprowadzanie się samodzielnie w sytuacji, w której macie wiele rzeczy. Zamęczycie się bo zwykle okazuje się, ze mamy tego wszystkiego o wiele wiecej niż się spodziewaliśmy :)

Zablokowany

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”