Sprzątanie przeprowadzka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
AntoninaTosia91
- Początkujący

Re: Sprzątanie przeprowadzka
Jeśli chodzi o przeprowadzkę to serdecznie polecam firmę Japa&Co. Byłam bardzo zadowolona wraz z mężem z wykonanej przez nich prace. Szybko i bez strat. Warto im zaufać bo stosunek ceny do jakości usługi jest adekwatny. 
Jak już rozmawiamy o sprzątaniu, to muszę przyznać, że ostatnio szukałam jakiejś sprawdzonej firmy, która miałaby doświadczenie w sprzątaniu mieszkania. Koleżanka poleciła mi, żebym zgłosiła się do magicclean I muszę przyznać, że ofertę mają naprawdę bardzo interesującą. Dajcie znać, czy wy kiedykolwiek z nich korzystaliście.
Ja osobiscie polecam pakowac wszystko tematycznie pomieszczeniami. Warto tez zabezpieczyc np szklo. Ja np przenosilam mnie i dzieci (4) nasze ubrania, posciel, koce, w workach próżniowych duzo mniej miejsca zajmowaly.
No i odradzam przeprowadzanie się samodzielnie w sytuacji, w której macie wiele rzeczy. Zamęczycie się bo zwykle okazuje się, ze mamy tego wszystkiego o wiele wiecej niż się spodziewaliśmy
No i odradzam przeprowadzanie się samodzielnie w sytuacji, w której macie wiele rzeczy. Zamęczycie się bo zwykle okazuje się, ze mamy tego wszystkiego o wiele wiecej niż się spodziewaliśmy