Salon jest jednym z najważniejszych miejsc w mieszkaniu, to tutaj spędzamy większość czasu i przyjmujemy gości. Rady i opinie na temat urządzania salonu ? małego, dużego, z jadalnią lub bez.
Cześć, szukam drzwi do mojej sypialni, które idealnie wpasują się w jasny wystrój. Koleżanka poleciła mi firmę Erkado, uważa, że jakość ich produktów jest fenomenalna. Z ciekawości weszłam na ich stronę i znalazłam ten model budleja. Podoba
Wam się?
To Tobie mają się podobać drzwi. Dla mnie OK - pytanie jeszcze co masz we wnętrzu, jakie wykończenie, dodatki, kolory itd.
Przy tak dużej szybie ja zastanowiłbym się czy nie kupić tego modelu z szybą VSG. Klasyczna mleczna szyba z jednej strony jest gładka i błyszcząca (jak zwykła szyba), z drugiej ma naklejoną mleczną matową folię albo jest piaskowana - również mleczny mat. Ta część ciężko się myje przy dużych powierzchniach. A szkło VSG składa się z 2 cieńszych szyb i mlecznej folii wewnątrz. Mycie prostsze i w razie zbicia szyba wklejona jest na folię. Przy dzieciach bezpieczniejsza opcja.