Zgadzam się - według mnie nie ma co samemu próbować, a zlecić to raz a porządnie solidnemu wykonawcy. Ja polecam Wam firmę Draftel, która oferuje system sygnalizacji włamania i napadu - w swojej ofercie prócz rozwiązań typu system sswin maja:
- systemy dostępu
- systemy sygnalizacji pożarowej
- systemy przywoławcze.
Czy można samemu założyć alarm?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Czy można samemu założyć alarm?
Zawsze można, pytanie czy warto? Wg mnie najlepiej zlecić takie prace jednak profesjonalistom. Ja mam doświadczenia z firmą mmatech i szczerze Ci polecam, jak jesteś z Warszawy lub okolic, bo naprawdę świetną robotę robią.
Ampio, ponieważ jest systemem o całkowicie rozproszonej inteligencji, czyli mega bezpiecznym pod kątem awarii systemu. Pomijając jego spore możliwości, rozbudowaną integrację i pokaźną ilość urządzeń w systemie. Każdy klient który chce programować sam, może bez problemu dostać konfigurator i dostęp do szkolenia online. Natomiast jest jeszcze coś co koledzy powyżej w komentarzach pominęli. Od roku każdy klient może sobie w prosty sposób programować dosyć zaawansowaną logikę w aplikacji mobilnej na telefonie lub tablecie
W przypadku automatyki profesjonalnej ciekawe rozwiązania oferuje firma Sabur.
W przypadku automatyki profesjonalnej ciekawe rozwiązania oferuje firma Sabur.
-
macedonczyk
- Początkujący

- Kontakt:
Pytanie czy warto zakładać samemu alarm, ja trochę się bałem ale z kolegą elektrykiem daliśmy radę.