Fototapeta do pokoju dziecka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Fototapeta do pokoju dziecka
Hello! Potrzebuję opinii na temat sklepu fototap, ktos ich kojarzy? Mam zamiar kupić dziecku do pokoju jedną z fototapet dla dzieci. Warto, nie warto? Co myślicie?
Re: Fototapeta do pokoju dziecka
Tak jak kupowałem u nich fototapetę i nie mam żadnych uwag zarówno do jakości fototapety jak również czasu wysiłki.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Szanowni Państwo,
Tapeta jest bardzo ciekawym rozwiązaniem. Aby pięknie dekorowała ona pokój dziecka, należy przykleić ją na równą, gładką powierzchnię. Podłoże powinno być także zagruntowane – tu rekomenduję grunt ACRYL-PUTZ® GU40. Jeśli konieczne będzie wygładzenie ścian przed tapetowaniem, to można do tego celu zastosować gładź ACRYL-PUTZ® ST10 START. Gładź łatwo się nakłada i szlifuje. Tworzy estetyczną, gotową do dalszych prac wykończeniowych powierzchnię.
Tapeta jest bardzo ciekawym rozwiązaniem. Aby pięknie dekorowała ona pokój dziecka, należy przykleić ją na równą, gładką powierzchnię. Podłoże powinno być także zagruntowane – tu rekomenduję grunt ACRYL-PUTZ® GU40. Jeśli konieczne będzie wygładzenie ścian przed tapetowaniem, to można do tego celu zastosować gładź ACRYL-PUTZ® ST10 START. Gładź łatwo się nakłada i szlifuje. Tworzy estetyczną, gotową do dalszych prac wykończeniowych powierzchnię.
-
dwukierunkowa
- Początkujący

To prawda - nic tak nie ożywi pokoju jak fototapeta. Moje już jest na tyle duże, że samo sobie wybrało wzór
W końcu on się tam będzie bawić 
-
Albatros348
- Aktywny

Fototapeta z oferty Magic Home okazała się świetnym wyborem do pokoju naszej córki. Wybraliśmy pattern tropikalny, gdyż dziecko strasznie lubi motyw dżungli. Efekt końcowy jest niebywały!
Przy wyborze tapet zgadzam się najważniejsza jest jakość, ale nie oszukujmy się dzieci w wieku szkolnym mają już swoje upodobania, pasje i wzory wybierają zazwyczaj samodzielnie. Dla małych piłkarzy takie fototapety to jest coś szczególnie te z motywem stadionu, wyglądają na żywo bardzo realistycznie a jakość super.
Fototapeta to rzeczywiście niezły pomysł. Może bardzo fajnie ożywić wnętrze pokoju dziecięcego.
-
Kazikdobry
- Aktywny

Motyw tropikalny - to musi ciekawie wyglądać?!Albatros348 pisze:Fototapeta z oferty Magic Home okazała się świetnym wyborem do pokoju naszej córki. Wybraliśmy pattern tropikalny, gdyż dziecko strasznie lubi motyw dżungli. Efekt końcowy jest niebywały!
Mnie chybaby to relaksowało?