Jaka firma do paneli fotowoltaicznych
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Jaka firma do paneli fotowoltaicznych
Zdecydowałem się na panele fotowoltaiczne u siebie i tak się obecnie zastanawiam jaką firmę wybrać jeśli chodzi o te panele, kto jest w stanie zagwarantować dobry produkt w jakieś rozsądnej cenie. Jak macie w tym temacie jakieś doświadczenia i jesteście w stanie coś zaproponować, podpowiedzieć to chętnie z takich porad skorzystam.
-
Konsultant Viessmann
- Superużytkownik

Re: Jaka firma do paneli fotowoltaicznych
Najlepiej rozpocznij poszukiwania od firmy, która działa w Twojej okolicy, żeby w razie czego mieć łatwy dostęp do ewentualnego serwisu. Firma działająca w regionie to także większa szasa, że referencje zobaczysz na własne oczy - u sąsiadów.
-
Gość10463
szukaj takiej co nie sprzedaje i nie montuje paneli z odzysku z farm niemieckich gdzie wymieniali panele na potęgę w ostatnich czasach
-
Maciuszek87
- Aktywny

Jeśli chodzi o moją instalacje na domu to była robiona przez Green Energa, sprawna instalacja ale też pomocni pracownicy, którzy podpowiedzieli co warto wybrać.
Oferta jeśli chodzi o firmę EasySun Fotowoltaika wypada bardzo pozytywnie i faktycznie można będzie liczyć na ich propozycje. Wykonanie instalacji profesjonalne, poza tym duże doświadczenie po ich stronie jeśli chodzi o takie instalacje więć można liczyć na porady z ich strony.
edo
Witam, zdecydowałam się na panele fotowoltaicze rok temu. Muszę przyznać, że to naprawdę dobra inwestycja. Usługę zleciłam firmie SPR Polska i jestem bardzo zadowolona z efektów. Profesjonalne wykonanie.
Hej, polecam firmę PGM Fotowoltaika, robili nam montaż paneli, naprawdę solidne podejście i super wykonana usługa. Mają doświadczenie, wiedzę i umiejętności.
my się zastanawiamy nad tą firmą Stiloenergy czytam i czytam o tych panelach i u nich są instalacje na bazie mikrofalowników, ma to być najbezpieczniejsza opcja
feruskon pisze:my się zastanawiamy nad tą firmą Stiloenergy czytam i czytam o tych panelach i u nich są instalacje na bazie mikrofalowników, ma to być najbezpieczniejsza opcja
a co te mikrofalowniki dają??
-
kamilp1991
- Początkujący

Ja jestem zadowolony ze Strefy Energii, popatrz sobie ich realizacje na FB
Otovo u mnie instalowali panele. To jedna z firm gdzie nie ma obaw o jakość instalacji, oni korzystają tylko ze sprawdzonych producentów jeśli mowa i o panelach i o falownikach. Dostałem 10 lat gwarancji zupełnej, jak działa fotowoltaika kontroluję wygodnie poprzez aplikację w telefonie.
Montażem fotowoltaiki powinni zająć się doświadczeni fachowcy. Z tej właśnie okazji zgłosiłam się do edison energia , dla których zrealizowanie tego projektu było dziecinnie proste. Instalacja poszła jak z płatka a do tego używamy ekologicznej energii!
jak dla mnie strefa energii tez najlepsza, wiedza co robiakamilp1991 pisze:Ja jestem zadowolony ze Strefy Energii, popatrz sobie ich realizacje na FB
Ja polecam Ekosun z Bielska - Białej. Na swoje stronie mają dużo realizacji i dużo opinii od klientów na google.
-
kamilp1991
- Początkujący

Zdecydowanie tak, widać, że wiedzą co robiąmaja.s91 pisze:jak dla mnie strefa energii tez najlepsza, wiedza co robiakamilp1991 pisze:Ja jestem zadowolony ze Strefy Energii, popatrz sobie ich realizacje na FB