Wyposażenie do biura
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
JoachimKon
- Aktywny

Wyposażenie do biura
Cześć,
Czy ktoś może kupował szafy do laptopów do swojego biura? Jeśli tak, to możecie mi polecić jakiś sprawdzonych dostawców gdzie też mogę liczyć na dobrą cenę
Czy ktoś może kupował szafy do laptopów do swojego biura? Jeśli tak, to możecie mi polecić jakiś sprawdzonych dostawców gdzie też mogę liczyć na dobrą cenę
-
KolosRes22
- Aktywny

- Kontakt:
Re: Wyposażenie do biura
Możesz odwiedzić sklep Mebleteo o mają duży wybór mebli metalowych do biura i z tego co dobrze pamiętam mają również takie szafki na elektronikę.
Dobra propozycja, jak meble metalowe to też postawiłbym na nich jeśli chodzi o jakość, funkcjonalność oraz przystępne ceny. Pozdrawiam!
-
JoachimKon
- Aktywny

Dzięki Panowie za pierwsze wskazówki, z chęcią sprawdzę ale poczekam może na kolejne podpowiedzi, żeby wybrać jak najlepiej.
Jak nie możesz trafić bezpośrednio do kategorii to odwiedź https://www.mebleteo.pl/szafy-na-laptopy.html gdzie są różnorodne propozycje w zakresie szaf mniejszych i większych na laptopy, czy tablety.
Biuro jest w sumie taką jakby wizytówką firmy.
To fakt, biuro jest wizytówką firmy więc musi być ładne i sprawnie działające a ta więc powinno być wyposażone w profesjonalny sprzęt. W sprawie wyposażenia takiego jak niszczarki, liczarki itp najlepiej zgłosić się do Avarus, to profesjonaliści
To ja ostatnio znalazłam fajny sklep z różnymi pudełkami do przechowywania dokumentów, także fajne segregatory itp.
Tutaj NC Koperty Sp. z o.o. zdecydowanie mają one swój styl i nie są takimi typowymi byle jakimi pudłami które można zobaczyć w niemal każdym biurze. ;D
-
k.bednarek
- Początkujący

Ja myślę, że całkiem fajnym rozwiązaniem do firmy są komputery poleasingowe. Gwarantują one najwyższej jakości pracę i jest na nie wydawana gwarancja. My z pewnością skorzystamy z takiej właśnie oferty ponieważ dużo bardziej nam się ona opłaca niż gdybyśmy kupili zupełnie nowy sprzęt.
-
Jendrula469
- Zainteresowany

Trudno wyobrazić sobie dobrej jakości biuro bez dobrego sprzętu komputerowego. Drukarka z dobrym zamiennikiem jest nie do przecenienia. Z zamienników tonerów polecam Asarto, bardzo dobrze sie sprawują, druk jest ostry, czytelny, nie jest wyblakły.
Dodałbym od siebie, że tonery z Asarto się bardzo dobrze dostępne, nie ma z nimi żadnych problemów. Do tego dobra kompatybilność. Wszystko to sprawia, że nie ma żadnych problemów z użytkowaniem tonera
W profesjonalnym wyposażeniu biur w materiały eksploatacyjne sprawdi się tusz hp, bardzo dobra jakość, rozsądna cena, bardzo dobra wydajność