Jaki materac do sypialni ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaki materac do sypialni ?
materac jest bardzo ważny ze względu na kręgosłup i ewentualne z nim późniejsze problemy. Gdyby jednak nie pomogła zmiana materaca i to myślę że rehabilitacja pozwoli się uporać z bólami pleców czy kręgosłupa.
Znam bardzo spoko sklep – mają spory wybór materaców, duży wybór i doskonale doradzają. Jestem bardzo zadowolona i szczerze mówiąc to był bardzo udany zakup!
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Wolicie miękkie czy twarde materace?
Ja z reguły wolę takie pomiędzy, na zbyt miękkich jak i na zbyt twardych śpi się źle dlatego mam problem z wyborem bo miękkość musi być idealna dla mnie 
Mega fajny i wygodny materac to jedynie z sovea . Ja go kupiłam jakiś czas temu i komfort snu mi się bardzo poprawił
-
aniakowal223
- Początkujący

W tamtym roku wyposażałam swoją sypialnię i przyznam ze długo szukałam. Dobry materac to wcale nie taka prosta sprawa. Kupiłam ze sklepu MKS MEBLE razem z łóżkiem tapicerowanym i jestem bardzo zadowolona. 
Do sypialni to tylko materac ze sprężynami kieszeniowymi. U mnie materac Modulia Balance bardzo fajnie się sprawdził. Jakość i wygoda naprawdę super.
-
anastazja4390
- Aktywny

Materac to podstawa ale postaw tez na profilaktykę i ewentualne leczenie wad postawy czy rehabilitację.
-
klaudia844
- Aktywny

Od niewygodnego materaca mam tylko problemy z bólem kręgosłupa. Poszłam więc do gabinetu fizjoterapii żeby pozbyć się tego bólu. No i gabinet w którym byłam posiadał system Icaros Health. Po kilku "seansach" nie wiem co to ból kręgosłupa. Czuje się świetnie i dopiero teraz tak naprawde czuję, że żyję.
-
fizjomed2023
- Początkujący

Niezależnie od tego, czy potrzebujesz pomocy w powrocie do zdrowia po wypadku samochodowym, czy po spaniu na kiepskim materacu, fizjoterapeuci i specjaliści Fizjomed mogą opracować indywidualny program leczenia, który pomoże Ci odzyskać sprawność i niezależność.

-
radoradosny
- Początkujący

Sprawdzony producent materacy jest najważniejszy. Ostatnio kupiłem taki i muszę przyznać, że to był świetny wybór. Regulacja twardości to naprawdę fajna opcja, dzięki której mogę dostosować materac do swoich potrzeb. Pierwsze noce były bardzo wygodne, materac świetnie podpiera ciało, a dodatkowo nie odczuwam żadnego bólu pleców, jak to miało miejsce przy poprzednim modelu.