Firma budowlana - Auris z Warszawy - godna polecenia

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

ZygmuntR
Początkujący
Początkujący

Firma budowlana - Auris z Warszawy - godna polecenia

Post autor: ZygmuntR »

Witam,
poczytałem na forum trochę przestróg przed niesolidnymi wykonawcami. Tym bardziej uważam należy zwrócić uwagę na firmy godne polecenia. Chciałbym z tego miejsca szczerze polecić Państwu firmę Auris - budowa domów z Warszawy. Miałem przyjemność współpracować z nią przy budowie domu. Są niezwykle terminowi, solidni i bardzo zaangażowani. Uważam, że to jedna z niewielu takich firm na rynku, dla której jakość i zadowolenie klienta bardzo się liczą. Toteż z pełną odpowiedzialnością - polecam ją innym, którym zależy na terminowym i uczciwym wykonawcy!
Firma znajduje się w Warszawie przy ul. Przepiórki 51, adres strony: www.auris.pl.

janekAA
Początkujący
Początkujący

Re: Firma budowlana - Auris z Warszawy - godna polecenia

Post autor: janekAA »

Przedmówca zarejestrował konto na tym forum po to, aby pochwalić tę firmę - proszę zwrócić uwagę na daty.

Podziwiam, to aż niewiarygodne - oczywiście zakładając brak korzyści majątkowych.

Takich gagatków jest więcej - kolega "Franek_M" również zarejestrował się, aby napisać tylko 4 posty... i całkiem przypadkiem wszystkie cztery również chwalą tę firmę.

PS. Ja zarejestrowałem się tylko po to, aby to wytknąć.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2016, 0:15 przez janekAA, łącznie zmieniany 1 raz.

AgataN87
Początkujący
Początkujący

Re: Firma budowlana - Auris z Warszawy - godna polecenia

Post autor: AgataN87 »

Też uważam, że nie ma sensu brać firmy budowlanej jak najtańszej. Od ich profesjonalizmu zależy to, jak solidnie będzie wykonana praca, której efektem jest przecież Wasz dom.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”