akumulator
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
akumulator
W pomieszczeniu gospodarczym mam monitoring, różne sprzęty mam i w dodatku moja znajoma powiedziała że firma DVS sprzedaje akumulatory z zasilaniem awaryjnym, bo jej też się popsuło.
Re: akumulator
Z akumulatorów do aut ja polecam te od marki autopart. Kupowałem od nich akumulator do osobówki Galaxy Silver (zredukowany efekt samowyładowania, zmniejszone zużycie wody w trakcie eksploatacji, wkładka antywybuchowa oraz centralne odpowietrzenie, wskaźnik stanu naładowania akumulatora). Polecam, a mają też akumulatory do ciężarówek, kamperów, maszyn rolniczych, ciągników etc.
-
oświetleniowiec
- Początkujący

Cześć!
Jeśli szukacie dobrej jakości akumulatorów do elektronarzędzi to polecam sprawdzić ładowarki akumulatory i zasilacze Ryobi. Mają naprawdę szeroką ofertę, a wszystkie produkty charakteryzują się świetną jakością. Sprawdźcie sami!
Jeśli szukacie dobrej jakości akumulatorów do elektronarzędzi to polecam sprawdzić ładowarki akumulatory i zasilacze Ryobi. Mają naprawdę szeroką ofertę, a wszystkie produkty charakteryzują się świetną jakością. Sprawdźcie sami!
-
DariuszKowalski
- Początkujący

Mi ostatnio polecił mechanik produkty autopart i powiem Wam, że zamówił mi akumulator i jestem bardzo zadowolony także polecam
W tym temacie musiałabym zapytać się swojego mechanika, bo szczerze? Średnio czuję się w tematach motoryzacjnych.