Jakie meble kupiliście do siebie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Jakie meble kupiliście do siebie
Jakie meble kupiliście do siebie, czy jesteście zadowoleni i z jakiego powodu takie, a nie inne?
-
Maciuszek87
- Aktywny

Re: Jakie meble kupiliście do siebie
Najmodniejsze meble do salonu dostępne w okolicach Warszawy megismeble.pl/Salon-c86, do tego wysoko oceniane w niektórych katalogach dotyczących nowoczesnych aranżacji. Masz wybór pomiędzy meblami skórzanymi, albo tapicerowanymi. Od siebie zalecam tapicerowane, bo więcej możliwości aranżacyjnych, pod kątem kolorystycznym. Przy okazji w tym sklepie doradza Ci bezpośrednio doświadczony projektant. Można stworzyć mebel od absolutnych podstaw.
ja kupiłam hokery, a moja mama kupiła lustro do łazienki chociaż trochę się bała zamawiać lustro przez internet, przyjechało całe i piękne 
Solidne , drewniane meble kupilismy, ale i kuchnię nam na wymiar.
Jeśli będziesz chciał mieć meble, które będą świetnie się prezentować, wykonane będą na wymiar i jednocześnie w rozsądnej cenie to polecam ewentualnie kontakt z firmą LUVIOmeble.pl. Korzystałem z ich usług jeśli chodzi o wykonanie kuchni i szaf w zabudowie i ogólnie jestem zadowolony z tej oferty, bardzo fajnie wszystko przygotowane, w zgodnie z tym jakie miałem oczekiwania co do stylistyki mebli.
-
Massimo2099
- Początkujący

- Kontakt:
Nie powinieneś sugerować się tym co kto kupił.
Ogólnie jeśli chodzi o moje doświadczenia to mogę polecić meblemad.pl. Świetna firma, która bardzo dobrze sobie radzi z wykonaniem mebli pod wymiar, można na nich liczyć.
Moim zdaniem zakupy w sklepach internetowych to ogromna wygoda, często korzystam z tej opcji. Jeżeli szukacie sprawdzonej oferty sklepu internetowego z meblami, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ława stolik do salonu i wiele innych produktów w świetnej cenie.
Nie wiem jak wy, ale ja zazwyczaj meble zamawiam przez internet ze sprawdzonych stron. Dodatkowo, myślę, że najlepiej wybierać meble do salonu od producenta, bo wtedy macie pewność, że zostały one stworzone z dbałością o najmniejszy szczegół i wytrzymają wam przez wiele lat w nienagannym stanie. Sama powoli rozglądam się za nowymi meblami do mojego mieszkania i tym razem postawię chyba na biały półmat. Dajcie znać, czy wy kiedykolwiek mieliście coś podobnego w swoim wnętrzu i jak się wam one sprawdzają.
-
Klimecki88
- Aktywny

Na Luvio Meble może coś znajdziesz? Gdzieś mi śmignęła ostatnio ich reklama i o ile dobrze pamiętam, własnie meble łazienkowe tam były. Poczytaj sobie, sprawdź opinie, a najlepiej uderzyć bepzośrednio do nich - myślę, że od tego zacznij. Powodzonka