Gdzie kupić basen ogrodowy ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
szmeraczka
- Aktywny

Gdzie kupić basen ogrodowy ?
Witajcie chcę sobie kupić basen ogrodowy. Jaki możecie mi polecić, ze stelażem czy bez i z jakiej firmy? Czy kupowaliście może tutaj w Dobre Baseny? Maja ogromny wybór i świetne ponoc baseny.
Re: Gdzie kupić basen ogrodowy ?
A zastanawiałeś się nad wkopaniem basenu i wyłożeniem go folią basenową z PVC zgrzewaną? Cenowo zmieścisz się w 30k PLN. To bardzo trwałe rozwiązanie.
Wkomponowanie na stałe basenu przy domu zwiększy wartość twojej nieruchomości
Wkomponowanie na stałe basenu przy domu zwiększy wartość twojej nieruchomości
Wszystko zależy od tego po co Ci potrzebny ten basen. Rozporowe są fajne jako ogrodowa wanna do kąpieli w upalne dni. Rozkłada się je łatwo, ale trzeba w nie wlać dużo wody aby "urosły" na odpowiednią wysokość. Stelażowe zaś mają sztywny, stabilniejszy szkielet i możesz do nich wlać tylko tyle aby twoje dziecko mogło się pluskać. Musisz jednak skręcić wszystkie rurki
Ja prawie 3 lata temu kupiłem w dobrej cenie basen stelażowy INTEX z serii Metal Frame i jestem super zadowolony.

Ja prawie 3 lata temu kupiłem w dobrej cenie basen stelażowy INTEX z serii Metal Frame i jestem super zadowolony.

My mamy stelażowy. Sprawdza się zaskakujące dobrze teraz będzie z nami 3 sezon. Kiedyś mieliśmy rozporowy, jednak one są o wiele mniej wytrzymałe.
Ja nie miałem nigdy takiego stelażu więc nie pomogę.
Gdzie kupowaliście swój basen ogrodowy? widziałam jakieś na electro.pl i to nawet w cenach, które mnie zadowalają, ale potrzebuję kogoś, kto rzuci okiem. znacie się na tym?
Zakupiłam w sklepie Poolgardenparty doskonały basen ogrodowy. Podczas upałów kąpaliśmy się w nim całą rodziną. Nasi sąsiedzi postanowili zakupić taki sam i również są bardzo zadowoleni.
Wydaje mi się, że największy wybór takich basenów ogrodowych jest w marketach budowlanych, centrach ogrodniczych, sklepach internetowych itp.
Poszukiwania odpowiedniego modelu najlepiej zacząć w marketach budowlanych. Potem można poszukać podobnych modeli w Internecie, gdzie można liczyć na niższe ceny.
-
Agnieszka2002
- Początkujący

Ja kupiłam basen stalowy nawet nie wiedziałam że takie istnieją początkowo chciałam intexa lecz przemiła Pani wyjaśniła mi różnicę teraz nie muszè go składać na zimę wygląda obłednie sąsiedzi też kupili w tym sklepie acha sklep się nazywa Dobre Baseny, a basen który kupiłam to basen gre syciliayrek pisze:Wszystko zależy od tego po co Ci potrzebny ten basen. Rozporowe są fajne jako ogrodowa wanna do kąpieli w upalne dni. Rozkłada się je łatwo, ale trzeba w nie wlać dużo wody aby "urosły" na odpowiednią wysokość. Stelażowe zaś mają sztywny, stabilniejszy szkielet i możesz do nich wlać tylko tyle aby twoje dziecko mogło się pluskać. Musisz jednak skręcić wszystkie rurki![]()
-
Agnieszka2002
- Początkujący

Też tam kupiłam basen gre na zimę się nie składa jestem bardzo zadowolona z zakupu i sklepu będę go polecała wszystkimszmeraczka pisze:Witajcie chcę sobie kupić basen ogrodowy. Jaki możecie mi polecić, ze stelażem czy bez i z jakiej firmy? Czy kupowaliście może tutaj w Dobre Baseny? Maja ogromny wybór i świetne ponoc baseny.
Chyba najlepiej kupić online. Wydaje mi się, że w sieci najtaniej.
Zakup basenu ogrodowego w sklepie internetowym to dobry pomysł, jednak kupując online nie możemy się mu przyjrzeć, tu: hop-sport.pl/blog/wybor-basenu-do-ogrodu/ kilka porad na co zwrócić uwagę kupując basen ogrodowy, w końcu ma on nam służyć przez wiele lat! 
Ja kupiłem niedawno basen rozporowy: Easy Set grafika akwarium 305 x 76 cm - zestaw Intex 28126 - Intex 28126. Dzieciaki są bardzo z niego zadowolone i chętnie się w nim pluskają. Uważam, że jest to bardzo fajne i niedrogie rozwiązanie. W przyszłości możliwe, że zdecyduję się na większy basen stelażowy.
Sam się zastanawiałem nad tym, czy w tym roku nie kupić sobie basenu do ogrodu. Lata są coraz bardziej gorące. A jednak basen stanowi niezłą ulgę. No i mam kilka pytań
Jaki basen lepiej jest kupić? Stelazowy czy moze jednak rozporowy? Dodam, ze z basenu beda korzystały nie tylko osoby dorosłe ale również i dzieciaki. A może po prostu odpuścić sobie basen i zainwestować w jaccuzzi?
W jaki sposób taki basen czyścić? Czy jest to problematyczne?
Oraz czy nakładacie na basen pokrywę basenową?
Jaki basen lepiej jest kupić? Stelazowy czy moze jednak rozporowy? Dodam, ze z basenu beda korzystały nie tylko osoby dorosłe ale również i dzieciaki. A może po prostu odpuścić sobie basen i zainwestować w jaccuzzi?
W jaki sposób taki basen czyścić? Czy jest to problematyczne?
Oraz czy nakładacie na basen pokrywę basenową?
Ostatnio zmieniony 22 lis 2021, 10:19 przez tetate, łącznie zmieniany 1 raz.