Sama z mieszkaniem! Panika
Sama z mieszkaniem! Panika
Hey,
Na 30 kupiłam sobie mieszkanie. Swoje pierwsze, jedyne i wymarzone. Stan deweloperski. Wszystko było by cudownie ale jestem sama i nie wiem od czego mam zacząć. Nawet nie mam pomysłu/wstępnego projektu na mieszkanie tak wizualnie. Może możecie mi jakoś pomóc... ? Styl skandynawski/prosty/przestronny. Jedynie w sypialni myślałam o ciemnej zieleni i drewnie nawiązującej do lasu, łazienka też z drewnem. W łazience nie wiem czy nawet wanna się zmieści, w mieszkaniu będę dopiero w kwietniu i czuję że tracę czas teraz. Dlatego też wrzucam ten post.
Kocham naturę i las, dlatego tez uciekam z Warszawy i wędruję koło rzeki Narew.
Poproszę Was o pomoc, może jakaś duszyczka rozjaśni mi w głowie coś.
P.S. jak wrzucić załącznik z planem?????
Na 30 kupiłam sobie mieszkanie. Swoje pierwsze, jedyne i wymarzone. Stan deweloperski. Wszystko było by cudownie ale jestem sama i nie wiem od czego mam zacząć. Nawet nie mam pomysłu/wstępnego projektu na mieszkanie tak wizualnie. Może możecie mi jakoś pomóc... ? Styl skandynawski/prosty/przestronny. Jedynie w sypialni myślałam o ciemnej zieleni i drewnie nawiązującej do lasu, łazienka też z drewnem. W łazience nie wiem czy nawet wanna się zmieści, w mieszkaniu będę dopiero w kwietniu i czuję że tracę czas teraz. Dlatego też wrzucam ten post.
Kocham naturę i las, dlatego tez uciekam z Warszawy i wędruję koło rzeki Narew.
Poproszę Was o pomoc, może jakaś duszyczka rozjaśni mi w głowie coś.
P.S. jak wrzucić załącznik z planem?????
-
lideropinii
- Superużytkownik

Re: Sama z mieszkaniem! Panika
Jaki region? Jeśli Warszawa i okolice to zapraszamy do nas do biura na Nowogrodzką 62b.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Jeżeli natura i las - w sypialni to prosze
. Sypialnia w odcieniach ciemnej zieleni, podłoga drewniana krejona. Aby uzyskac odpowiedni klimat dobrze tez nalezy dobrac lampy i stoliki nocne. Efekt jedna wart swojej pracy.
. Sypialnia w odcieniach ciemnej zieleni, podłoga drewniana krejona. Aby uzyskac odpowiedni klimat dobrze tez nalezy dobrac lampy i stoliki nocne. Efekt jedna wart swojej pracy.-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Bez planu nie mamy, jak podpowiedzieć, a od tego zwykle zaczyna się projektowanie -od funkcjonalnego zaprojektowania przestrzeni. Dla początkujących polecamy też odcinek naszego poradnika:
https://www.youtube.com/watch?v=EUNiappQwjg
https://www.youtube.com/watch?v=EUNiappQwjg
-
lideropinii
- Superużytkownik

Zacząć na pewno należałoby od określenia budżetu, stylu aranżacji i wykonania projektu.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Kochana jak jesteś sama w tym temacie i nie wiesz od czego zacząć to lepiej skorzystaj z pomocy fachowców. np architektów z Warszawy którzy mi wykańczali mieszkanie pod klucz. Sama możesz popełnić sporo kosztownych błędów.
Ja bym zaczął od rozplanowania o najpotrzebniejsze meble - bez tego nie da się urządzić mieszkanie. W tym celu trzeba rozplanować budżet.