Jaki biznes?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaki biznes?
Tego nie da się ująć w kilku słowach. Są różne sposoby pracy i zarabiania pieniędzy jednak wiele zależy od Twoich umiejętności, chęci i determinacji. Jak chcesz porozmawiać szerzej na ten temat pisz. Mam doświadczenie jako pracownik etatowy oraz przedsiębiorcą..
Na pewno dobrze jest inwestować w nowe technologie it. Szczególnie, że dział ten się rozwija.
Na pewno dobrze jest inwestować w nowe technologie it. Szczególnie, że dział ten się rozwija.
Ostatnio zmieniony 25 sie 2021, 7:48 przez budek11, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie. Branża IT rozwija sie chyba obecnie najszybciej. Jest też duże zapotrzebowanie na takich specjalistów. A pracować właściwie można z każdego miejsca. Potrzeba tylko laptopa i internetu. I miejsca by usiąśćbudek11 pisze:Tego nie da się ująć w kilku słowach. Są różne sposoby pracy i zarabiania pieniędzy jednak wiele zależy od Twoich umiejętności, chęci i determinacji. Jak chcesz porozmawiać szerzej na ten temat pisz. Mam doświadczenie jako pracownik etatowy oraz przedsiębiorcą..
mój biznes wymaga ode mnie bycia ciągle na bieżąco, regularnie zaglądam do serwisów branżowych, mam wykupiony dostęp w kilku Wydawnictwa Wiedza i praktyka, to dobre źródło informacji na pewno pozwala zaoszfzędzić sporo czasu
Jeżeli znasz się na informatyce, idź w kierunku outsourcingu.
Wiadomo każdy ma własny plan i wizję swojego biznesu, ale chyba każdy sobie zdaje sprawę że od samego początku warto budować swój wizerunek w Internecie. Dlatego warto zainwestować w profesjonalną stronę internetową. Sprawdź sobie tworzenie stron warszawa i bez problemu znajdziesz kogoś sprawdzonego, kto CI ogarnie stronę.
Ogólnie prowadzenie biznesu to nie jest prosta sprawa, ale jak ktoś ma pomysł i wie jak go rozwijać to wszystko się uda, co do tego można być spokojnym. Tematem którym bez wątpienia warto się zainteresować są procedury obiegu dokumentów które sporo potrafią ułatwić w firmie.
-
JAGERMAZDAY
- Początkujący

Uważam, że każdy pomysł na biznes jest dobry, jeśli przyjmie się odpowiedzialne podejście do jego realizacji. Ogólnie uważam, że otwierając aptekę, będziesz musiał podpisać wiele dokumentów dla dostawców, dlatego, aby skorzystać z narzędzia od PandaDoc do stworzenia podpisu elektronicznego. Jest bezpieczny i bezpłatny, ale znacznie ułatwia pracę z dokumentami.