Rolety rzymskie jako alternatywa dla firan?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Rolety rzymskie jako alternatywa dla firan?
No są różne rolety przecież, ale najbardziej popularne to są plisowane, rzymskie oraz żaluzje. Myślę, że wszystko zależy od potrzeb i gustu u mnie na przykłąd nie ma alternatywy do kuchni, roleta rzymska do kuchni tylko i wyłącznie ^^
-
Kazikdobry
- Aktywny

grunia pisze:Rolety rzymskie są faktycznie bardzo ładne, ale ja oprócz rolety lubię mieć także firankę więc strojna roleta rzymska plus firanka to już za dużo.
Jeśli wybieracie rolety to sprawdzajcie czy mają rozwiązanie, które porządkuje łańcuszek, to obecnie wymóg unijny, żeby każda nowo sprzedana roleta miała coś takiego - info od doradcy z obi.
Mi również rolety rzymskie się bardzo podobają.
Rolety rzymskie są całkiem spoko. Chociaż o wiele bardziej przemawiają do mnie plisy okienne Nafi. To jest w sumie kwestia tego, że jednak plisy okienne to można dowolnie ustawiać na oknie i zasłaniać tę część okna którą chcemy.
-
cleopatraaa
- Aktywny

Mnie firanki się znudziły i mamy w salonie piękne rolety rzymskie, które nam idealnie pasują i nadają efekt takiej przytulności i elegancji. Zamawialiśmy je w Agata Rolety, sprzedawca sam doradził mi materiał i kolor, jak wysłałam mu zdjęcie inspiracji, którą znalazłam w internecie. Wyszło jeszcze ładniej u nas w domu 
A gdzie kupowałaś rolety rzymskie do kuchni?Merry pisze:No są różne rolety przecież, ale najbardziej popularne to są plisowane, rzymskie oraz żaluzje. Myślę, że wszystko zależy od potrzeb i gustu u mnie na przykłąd nie ma alternatywy do kuchni, roleta rzymska do kuchni tylko i wyłącznie ^^
Ja właśnie zamówiłam dzisiaj materiały, znaczy próbnik ze sklepu Lestore by może coś wybrać. Jednak się jeszcze zastanawiam.