Dzień dobry, od kilku tygodni usilnie próbuje znaleźć naprawdę RZETELNĄ firmę, która ma naprawdę dobre opinie i to w przeważającej większości (nie kupione!!), która zajmuje się montażem drzwi wejściowych wewnątrzklatkowych. Moje aktualne drzwi w mieszkaniu się sypią, wybrałam już modele które mnie interesują, ale niestety na próżno szukać firmy która solidnie wykonuje swoją robotę... A przeglądnęłam ich ponad 100.. także te które w dawnych wątkach sprzed kilku lat były tu rzekomo "polecane".
Proszę o informację czy ktoś w ostatnim czasie montował drzwi wejściowe i naprawdę ekipa zrobiła wszystko bardzo dobrze oraz może polecić obsługę klienta danego sklepu?
Jestem z Krakowa i tu szukam, ale jeżeli jakaś firma może tutaj dojechać (za dopłatą oczywiście) to nie ma problemu.
Solidny montaż drzwi gdzie??
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Solidny montaż drzwi gdzie??
Zet-But miejscowość Kolbuszowa pod Rzeszowem. Krk ponoć też obsługują. Obecnie są pod inną nazwą i chyba będzie to grupa fachowiec czy expert. Właściciel Zbyszek.
Masz wiele firm z super montażami ale oni je przyjadą zamontować 1 pary drzwi z Wawy do Krakowa
. Masz w Wawie Aprela. Cena i termin oczekiwania na nich jest zasadny, bo super robią robotę.
Ja mam swoją firmę na Lubelszczyźnie ale też do Krk nie wybieram się
.
Na pewno określ sobie co chcesz mieć zrobione:
-demontaż i utylizacja starych drzwi
-obróbka otworu przed (jeśli wymagana)
-montaż nowych drzwi (jakim sposobem, jakie akcesoria będą użyte)
-obróbka na zewnątrz i wewnątrz (co dokładnie to ma być? Czy zagipsowanie np. czy jeszcze z malowaniem itd.)
Wcześniej wybrać należy model drzwi i skonsultować czy wejdzie Ci w wybrany otwór. Niekiedy znajdziesz firmy produkujące rozmiary połówkowe tzw. Nki. Czyli np. Wikęd ma 80ki zwykłe i 80N węższe o 50mm od standardów. Może taniej jest kupić takie drzwi zamiast płacić za kucie ścian.
Opcji jest naprawdę sporo. Ja podpowiem Ci, że jak masz montażystę dostępnego szybciej jak 30dni to już bym coś podejrzewał. U mnie lekko na 2 miesiące do przodu prace są rozpisane.
Masz wiele firm z super montażami ale oni je przyjadą zamontować 1 pary drzwi z Wawy do Krakowa
Ja mam swoją firmę na Lubelszczyźnie ale też do Krk nie wybieram się
Na pewno określ sobie co chcesz mieć zrobione:
-demontaż i utylizacja starych drzwi
-obróbka otworu przed (jeśli wymagana)
-montaż nowych drzwi (jakim sposobem, jakie akcesoria będą użyte)
-obróbka na zewnątrz i wewnątrz (co dokładnie to ma być? Czy zagipsowanie np. czy jeszcze z malowaniem itd.)
Wcześniej wybrać należy model drzwi i skonsultować czy wejdzie Ci w wybrany otwór. Niekiedy znajdziesz firmy produkujące rozmiary połówkowe tzw. Nki. Czyli np. Wikęd ma 80ki zwykłe i 80N węższe o 50mm od standardów. Może taniej jest kupić takie drzwi zamiast płacić za kucie ścian.
Opcji jest naprawdę sporo. Ja podpowiem Ci, że jak masz montażystę dostępnego szybciej jak 30dni to już bym coś podejrzewał. U mnie lekko na 2 miesiące do przodu prace są rozpisane.
The_Me