Wyposażenie sklepu spożywczego
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
nieZadlużony
- Aktywny

Re: Wyposażenie sklepu spożywczego
Oczywiście na samym początku warto zaopatrzyć się w niewielką drukarkę etykiet oraz czytnik kodów kreskowych. Taki sprzęt będzie na pewno bardzo przydatny. Jeżeli chcecie postawić na produkty świetnej jakości to zerknijcie w 4labels. Ja miałem okazję wielokrotnie korzystać z ich usług i sprzęt tam zakupiony sprawdza mi się bardzo dobrze.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja zamówiłem niedawno regały alkoholowe, lady sprzedażowe oraz dystrybutor do lodów od firmy iglootechnika.pl. Są wykonane bardzo starannie i posiadają nowoczesny wygląd. Niedługo planuję także zakup nowych lad chłodniczych.
-
omnibusek456
- Zainteresowany

Ojj pamiętam co to znaczy otworzyć sklep
pamiętam najpierw remont. potem zaopatrzenie w odpowiednie lady chłodnicze, regały itd. A potem jeszcze w towar. Nooo pamiętam jak to było. Na szczęście mimo istniejących dyskontów sklep prosperuje i ma się dobrze. Co do wyposażenia sklepu to mogę cos polecić na PW.
per rozwiązaniem dla przedsiębiorstw jest sklep MONTIP, w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz!
-
karol123ciak
- Początkujący

jeżeli chodzi o regały i paleciaki to szczerze polecam maglo. Świetne doradztwo i obsługa