Czarne płytki do łazienki - czy to dobry pomysł?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Czarne płytki do łazienki - czy to dobry pomysł?
no jak dla mnie to zalezy od wielkosci łazienki ale można rozjaśnić. ja znalazłam super płytki - bardzo łądnie wyglądają, rozjaśniają wnętrze. moim zdaniem bardzo fajny salon
Jakie to płytki? Wrzucisz nam zdjęcie?
Zobaczcie jak fajnie prezentują sie czarne płytki z drewnem 

Te czarne płytki są świetne.

Bardzo misie podoba ich struktura.

Bardzo misie podoba ich struktura.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Materiał sam w sobie bardzo elegancki i ładny, ale niełatwy aranżacyjnie, dlatego dobry projektant byłby wskazany.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
EricCartman69
- Początkujący

Same czarne to tak średnio, według mnie. Myślę że trzeba komponować. Są strony albo firmy gdzie można zrobić wizualizację 3D. Ja u siebie mam mniej więcej tak zrobione: 

Mi się bardzo podobają czarne płytki w łazience , szczególnie dużego formatu, tak jak te kolekcji tubądzin.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Jest to oryginalne i stylowe, ale też samej aranżacji z tym materiałem należy poświęcić szczególna uwagę.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Postaw na jakość. Dobrej jakości płytki, najlepszych producentów dostaniesz w salonach Bokaro. Mają tam świetne produkty.
-
wesolkamil
- Początkujący

Czarne elementy w łazience prezentują się doskonale, ale musisz zastosować zmiękczacz wody, by nie było widać na nich osadu. Osobiście polecam zmiękczacz Water Technic, który użytkuję od kilku lat i świetnie się sprawdza.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Szanowni Państwo,
Czerń jest kolorem uniwersalnym i ponadczasowym. Warto jednak rozważyć ułożenie płytek tylko w miejscach bezpośrednio narażonych na działanie wody (umywalka, prysznic, wanna), a pozostałą powierzchnię pomalować farbą o właściwościach hydrofobowych i oleofobowych. Dzięki temu oszczędzimy cenną przestrzeń, obniżymy koszty prac i zyskamy możliwość przeprowadzenia później łatwej zmiany aranżacji wnętrza
Czerń jest kolorem uniwersalnym i ponadczasowym. Warto jednak rozważyć ułożenie płytek tylko w miejscach bezpośrednio narażonych na działanie wody (umywalka, prysznic, wanna), a pozostałą powierzchnię pomalować farbą o właściwościach hydrofobowych i oleofobowych. Dzięki temu oszczędzimy cenną przestrzeń, obniżymy koszty prac i zyskamy możliwość przeprowadzenia później łatwej zmiany aranżacji wnętrza
Witam was wszystkich,
Szukam polecenia/pomysłu jakiegoś budżetowego na cięcie gresu [10mm grubosci] i długości ponad 100 cm. Ma ktoś jakiś pomysł? Może polecenie jakiejś konkretnej maszynki, czegokolwiek?
Jakie tarcze będą tutaj najlepsze?
Pozdrawiam !
Szukam polecenia/pomysłu jakiegoś budżetowego na cięcie gresu [10mm grubosci] i długości ponad 100 cm. Ma ktoś jakiś pomysł? Może polecenie jakiejś konkretnej maszynki, czegokolwiek?
Jakie tarcze będą tutaj najlepsze?
Pozdrawiam !