Zdrowe odżywianie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Re: Zdrowe odżywianie
Jeśli chcecie zdecydować się na wyciskarkę polecam tę od firmy Sana. Zakupić można u dystrybutora.
Jest solidnie zbudowana, dziecinnie prosta w obsłudze, czyszczenie jej to łatwizna, no i po prostu działa jak należy. Soki są bardzo klarowne, całą rodzinką wielbimy naszą wyciskarkę, a syn już w ogóle (choć pewnie on wielbiły każdą) .
I dzięki temu moje dziecko łatwiej przekonało się do owoców oraz warzyw.
Jest solidnie zbudowana, dziecinnie prosta w obsłudze, czyszczenie jej to łatwizna, no i po prostu działa jak należy. Soki są bardzo klarowne, całą rodzinką wielbimy naszą wyciskarkę, a syn już w ogóle (choć pewnie on wielbiły każdą) .
I dzięki temu moje dziecko łatwiej przekonało się do owoców oraz warzyw.
Ostatnio zmieniony 09 sie 2021, 11:12 przez Złotowłosa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja myślę że warto jest skorzystać z good box fit to firma cateringowa która oferuje zdrowe i smaczne posiłki. Zobaczcie jakie diety proponują może coś wybierzecie, można też samemu dopasować do siebie odpowiednią dietę.
Czasem wspomagam się nutridrkami, szczególnie jak mam gorszy okres w życiu i słabiej się czuję to sięgam po Fresubin Energy, do kupienia w doz.
-
Johnny.Kage
- Początkujący

Dbanie o zdrowie to nie tylko zdrowie odżywianie, ale większa świadomość stanu własnego organizmu, dlatego polecam wam rezonans magnetyczny, dzięki czemu dosłownie prześwietlicie swoje ciało i poznacie jego tajemnice oraz potencjalne choroby, które się rozwijają.
-
Lempartka13
- Początkujący

Bardzo polecam odwiedzić stronę internetową stworzoną z myślą o kobietach - energia kobiety
Ciekawe tematy, rady oraz dyskusje.
-
kasztaniak
- Początkujący

Sprawdź w sklepie imbio Jest bardzo dobry produkt w zakładce ukłąd krążenia i serce. Nazywa się bergamil.konik666 pisze:Ostatnio jak byłem u kardiologa to niestety wyszło na jaw że mam nadciśnienie. Żona wzięła to do siebie i teraz mi właśnie zmienia dietę, no a ja oczywiście muszę się dostosować.
W ogóle sporo fajnych produktów ekologicznych więc żona znajdzie coś dla Ciebie:) Dla siebie jest sporo kosmetyków bez sls i parabenów a na tym forum by wypadało napisać bez silikonu:)
pozdro i zdrowia życzę!