Gdzie najlepiej kupić Projekt domu?
Re: Gdzie najlepiej kupić Projekt domu?
My szukaliśmy z żoną projektu domu przez ponad rok, aż w końcu trafiliśmy na odpowiednie biuro projektowe. Z żadnym na naszej drodze nie byliśmy w stanie zrozumieć się tak jak z Bozart z Warszawy. Powiedzieliśmy co nas interesuje, jakie mamy wymagania, wytyczne i czekaliśmy na odzew. Wstępny projekt podszedł nam na tyle, że poszliśmy dalej. Kilka drobnych szlifów i wzięliśmy. Nasz problem polegał na tym, że działka jest w kształcie prostokąta, co uniemożliwiało realizacje wielu projektów. Ich architekci całe szczęście wzięli to pod uwagę i opracowali naprawdę dobry projekt pod nasze wymagania. Dużo bardziej przestrzenny i przemyślany niż poprzednie biura projektowe. Śmiało mogę powiedzieć, że jak dla mnie najlepsi w Warszawie.
- ChybaRyba1
- Zainteresowany

- Kontakt:
Najlepiej zwrócić się do jakiegoś architekta freelancera, mają naprawdę ciekawe pomysły na projekty
wybór projektów jest naprawdę spory. Osobiście sam szuka jakiś ciekawych projektów. Zwróciłem uwagę na MGprojekt a dokładnie na projekcie Biba. Ciekawie wygląda z zewnątrz a w środku ma dobre ułożenie pomieszczeń.
Spory to fakt, ale jeśli przychodzi do kwestii wyboru projektu domu dla siebie, nie jest już tak łatwo
Bardzo trudno jest wybrać projekt z uwagi na to, ze potem od tego wyboru zależy bardzo wiele. Zarówno koszta budowy domu jak i potem wygodne korzystanie. Moim zdaniem lepiej wybrać mniejszy projekt domu niż potem mieć problemy z wykończeniem wielkiej willi ( wykończenie kosztuje dużo, stan surowy zamknięty to dopiero 1/3 kosztów).
Jeśli szukacie niedrogiego i jednocześnie energooszczędnego projektu domu, polecam zainteresować się projektem Heban:

Jeśli szukacie niedrogiego i jednocześnie energooszczędnego projektu domu, polecam zainteresować się projektem Heban:

-
Marikaaaaaaa
- Początkujący

Ja się zastanawiałam między Lipińskimi i wybrałam AMB z Krakowa, ponieważ jednak indywidualny projekt domu lepiej się u mnie sprawdził.agat23 pisze:My po zapoznaniu się z ofertą różnych biur, swoje poszukiwania zawęziliśmy do Biura Lipińskich.
-
ggracjanski
- Początkujący

Jestem w trakcie budowy - http://e-projekty.pl/projekt-domu-benedykt-3-WAH1149. Projekt pochodzi od MG i nie mam im nic do zarzucenia. Oczywiście wprowadzam tam jakieś swoje udziwnienia ale to już moja inicjatywa. Natomiast jeżeli chodzi o firmę to pełna profeska.
Czy może ktoś z poprzedników zrealizował taki projekt domu: http://e-projekty.pl/projekt-domu-benedykt-5-WAH1151 ??? Szukam cennych opinii, ale wydaje mi się, że projekt jest konkretny, a ciekawa jestem jak wy uważacie?ggracjanski pisze:Jestem w trakcie budowy - http://e-projekty.pl/projekt-domu-benedykt-3-WAH1149. Projekt pochodzi od MG i nie mam im nic do zarzucenia. Oczywiście wprowadzam tam jakieś swoje udziwnienia ale to już moja inicjatywa. Natomiast jeżeli chodzi o firmę to pełna profeska.
Dzięki, też mi się przyda! 
My się zastanawiamy nad zakupem projektu domu parterowego od MG Projekt, wybór mają naprawdę ogromny - https://www.mgprojekt.com.pl/projekty-domow-parterowych
Czy ktoś z Was może korzystał z usług tej pracowni i może się podzielić doświadczeniami? Znajomi nam bardzo polecali, więc coraz bardziej się skłaniamy, żeby już teraz zrobić ten krok w kierunku swojego wymarzonego domu 
Ja po znajomości brałem.... uważaj, bo w internecie jest dużo fake
Korzystając z usług biura projektowego „Archi Bia Pracownia Projektow” w Białymstoku, można liczyć na wysokie kompetencje i doświadczenie. Projektanci wykonali na zamówienie projekt domu jednorodzinnego wraz z kosztorysem, dzięki czemu wszystkie niezbędne procedury załatwiliśmy w jednym miejscu. Warto poznać bliżej szczegóły ich konkurencyjnej oferty.
Ktoś coś poleci? 
DD projekt robi wspaniałe projekty!
Ja kupiłam w MG Projekt. Ogromny wybór, nawet wybredna osoba znajdzie coś odpowiedniego. Zdecydowałam się na Narcyz 2 . Prysznic w drugiej łazience wygrał z konkurencją.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Cena adaptacji może niekiedy podwoić koszt projektu. Jeśli nie chcesz projektu indywidualnego to zdecydowanie najbardziej opłaca się poświęcić czas na znalezienie takiego gotowego, który wymaga najmniejszej ilości zmian.
Ciekawe nowoczesne projekty domów mozna znaleźć na stronie pracowni Domy w stylu

Ciekawe nowoczesne projekty domów mozna znaleźć na stronie pracowni Domy w stylu