Nowoczesna kuchnia
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
lideropinii
- Superużytkownik

Re: Nowoczesna kuchnia
Nie każdy ma dużą kuchnię, co nie znaczy, że mała kuchnia także nie może być ładna i praktyczna.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
Aleksander98
- Początkujący

Dokładnie tak Ja mam od nich płytki w różnych pokojach i powiem szczerze, że bardzo mi się właśnie podoba. 100% profesjona
lny i trwały materiał pod względem designu bez problemu każdy znajdzie coś dla siebie
lny i trwały materiał pod względem designu bez problemu każdy znajdzie coś dla siebie
Bardzo podobają mi się te rozwiązania kuchni.
Na pewno ważna też jest w kuchni dobre oświetlenie, np szynowe. To bardzo ważne aby światło docierało do wszystkich blatów roboczych. Szyny świetnie się sprawdzą, i można regulować natężenie światła dodając lub zmniejszając ilość reflektorków.
Nowoczesna czyli tak naprawdę funkcjonalna. Stare kuchnie bywały różne, teraz jednak stawia sie bardzo mocno na komfort pracy czy też na ułatwienie w samym gotowaniu. A można to zrobić już na samym projekcie kuchni. Odpowiedni układ robi robotę. Tak samo dobry sprzęt, który jest funkcjonalny i daje sporo dodatkowych korzyści. Ja mam płytę gazową Solgazu. Całkiem fajnie się to sprawdza. Szczególnie pod względem funkcjonalnym.
-
e-Rzecznik_Magnat
- Superużytkownik

Szanowni Państwo,
W miejscach nienarażonych bezpośrednio na działanie wody do dekoracji ścian można zastosować tynk mineralny Magnat Beton Style. Tynk jest wydajny, łatwy w aplikacji, elastyczny, charakteryzuje się długim czasem obróbki. Bez problemu można go stosować na różnych podłożach, dekorując zarówno całe ściany, jak również ich fragmenty. Przy pomocy specjalnych narzędzi można uzyskać efekt np. deskowania. Magnat Beton Style idealnie komponuje się ze wszystkimi dodatkami
W miejscach nienarażonych bezpośrednio na działanie wody do dekoracji ścian można zastosować tynk mineralny Magnat Beton Style. Tynk jest wydajny, łatwy w aplikacji, elastyczny, charakteryzuje się długim czasem obróbki. Bez problemu można go stosować na różnych podłożach, dekorując zarówno całe ściany, jak również ich fragmenty. Przy pomocy specjalnych narzędzi można uzyskać efekt np. deskowania. Magnat Beton Style idealnie komponuje się ze wszystkimi dodatkami
-
lideropinii
- Superużytkownik

Zgadzamy się z przedmówcą, nowoczesność to i wygląd, ale też funkcjonalność, także w zastosowanych systemach i rozwiązaniach.
Ja przez jakiś czas bagatelizowałam kwestię narzędzi kuchennych i to był duży błąd, niemniej dość szybko udało się go naprostować zakupami u PrymusAGD 
-
lideropinii
- Superużytkownik

Zgadza się. Wygoda i funkcjonalność jest równie ważna co estetyka i wygląd.
Jak dla mnie kuchnia musi być nowoczesna, jeśli chodzi o funkcjonalność, ale w kwestiach estetycznych wolę starocie 
Jak zaprojektować kuchniu samemu? http://www.e-mieszkanie.pl/a/projekty-kuchni-6067.html Polecam ciekawego bloga 
Lubię nowoczesność. A to oznacza, że ma być praktycznie i funkcjonalnie. Tak ja to sobie definiuje. Przestrzeń ma być odpowiednio "przygotowana" by można było sprawnie gotować. I sprzęt też powinien dawać coś od siebie, by to była frajda w gotowaniu, a nie utrapienie. Dlatego lubię funkcjonalność Solgazu.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Zgadza się, praktyczność i wygląd, dwie rzeczy które bezwzględnie trzeba łączyć.